Dirix R

Contactgegevens Dirix R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirix R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirix R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterstraat 62 3620 Lanaken, België

Telefoon (phone): +32 (87) 385-61-41 +32 (87) 385-61-41

Fax (fax): +32 (10) 859-87-66 +32 (10) 859-87-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirix R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirix R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirix R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirix R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirix R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirix R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirix R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirix R
Products information Dirix R

BTW identificatienummer (tax): BE04791931152
Ondernemingsnummer: 8271026611
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Dirix R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirix R
(Get full report from official database of BE for Dirix R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirix R
Addition kinds of activities for Dirix R

201301. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
513704. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
22580204. Tricot stoffen | Tricot fabrics
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
28659900. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
33560602. Titanium- en titaniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Titanium and titanium alloy: rolling, drawing, or extruding
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
87310103. Voedselonderzoek | Food research

Werken bij Dirix R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirix R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirix R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirix R. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

 • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

 • Productiearbeider (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

 • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

 • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

 • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

 • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

Zoek naar antwoorden van Dirix R in sociale netwerken
Look for responds of Dirix R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirix R. Laat een reactie achter voor Dirix R. Dirix R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirix R. Leave a respond for Dirix R. Dirix R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirix R op de google maps. Adres en contacten Dirix R
Location of Dirix R on the google maps. Address and contacts of Dirix R

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirix R Dirix R: FORTIS | Renoirte Ch | JEAN ROOSEN | Desmedt B | Julemont S茅bastien

Other related companies as Dirix R: FORTIS | Renoirte Ch | JEAN ROOSEN | Desmedt B | Julemont S茅bastien

Dirix R is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirix R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04791931152. Het bedrijf Dirix R bevindt zich op het adres: Waterstraat 62 3620 Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Dirix R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirix R is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirix R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirix R, openstaande posities, locatie van Dirix R op de kaart.

Dirix R is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirix R, company assigned to the tax number BE04791931152. The company Dirix R is located at the address: Waterstraat 62 3620 Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Dirix R were not found.
The main activity of Dirix R is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirix R is not available. You also can look at reviews of Dirix R, open positions, location of Dirix R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirix R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirix R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirix R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirix R, employees, financial statistics.