Schrauwen L

Contactgegevens Schrauwen L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schrauwen L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schrauwen L

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Palmbosstraat 47 2990 Loenhout (Wuustwezel), België

Telefoon (phone): +32 (86) 448-69-86 +32 (86) 448-69-86

Fax (fax): +32 (69) 967-97-27 +32 (69) 967-97-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schrauwen L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schrauwen L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schrauwen L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schrauwen L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schrauwen L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schrauwen L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schrauwen L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schrauwen L
Products information Schrauwen L

BTW identificatienummer (tax): BE01663574218
Ondernemingsnummer: 4353851318
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Schrauwen L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schrauwen L
(Get full report from official database of BE for Schrauwen L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schrauwen L
Addition kinds of activities for Schrauwen L

226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
73590600. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij Schrauwen L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schrauwen L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schrauwen L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schrauwen L. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

 • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

 • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

 • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

  Regio: VOSSELAAR

  Bedrijf: ONE TWO ASSIST

  Type: Vaste Job

  Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

 • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

 • Dakwerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GELDHOF WERRY

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

 • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

  Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

  Bedrijf: BALTA GROUP

  Type: Vaste Job

  Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Schrauwen L in sociale netwerken
Look for responds of Schrauwen L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schrauwen L. Laat een reactie achter voor Schrauwen L. Schrauwen L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schrauwen L. Leave a respond for Schrauwen L. Schrauwen L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schrauwen L op de google maps. Adres en contacten Schrauwen L
Location of Schrauwen L on the google maps. Address and contacts of Schrauwen L

Andere gerelateerde bedrijven als come Schrauwen L Schrauwen L: SLAGERIJ AGTEN | Bagna | PENSION POUSSIE'S | LA GRANGE | PLETINCX FOURRURES

Other related companies as Schrauwen L: SLAGERIJ AGTEN | Bagna | PENSION POUSSIE'S | LA GRANGE | PLETINCX FOURRURES

Schrauwen L is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is Schrauwen L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01663574218. Het bedrijf Schrauwen L bevindt zich op het adres: Palmbosstraat 47 2990 Loenhout (Wuustwezel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Schrauwen L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schrauwen L is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schrauwen L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schrauwen L, openstaande posities, locatie van Schrauwen L op de kaart.

Schrauwen L is a company, that was registered 2016 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is Schrauwen L, company assigned to the tax number BE01663574218. The company Schrauwen L is located at the address: Palmbosstraat 47 2990 Loenhout (Wuustwezel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Schrauwen L were not found.
The main activity of Schrauwen L is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schrauwen L is not available. You also can look at reviews of Schrauwen L, open positions, location of Schrauwen L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schrauwen L, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schrauwen L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schrauwen L, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schrauwen L, employees, financial statistics.