Vandamme J

Contactgegevens Vandamme J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandamme J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandamme J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vuilputstraat 3 8770 Ingelmunster, België

Telefoon (phone): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

Fax (fax): +32 (61) 758-72-30 +32 (61) 758-72-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandamme J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandamme J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandamme J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandamme J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandamme J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandamme J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandamme J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandamme J
Products information Vandamme J

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Vandamme J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandamme J
(Get full report from official database of BE for Vandamme J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandamme J
Addition kinds of activities for Vandamme J

14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
80599904. Verpleeghuis, behalve vakkundige en intermediaire zorgfaciliteit | Nursing home, except skilled and intermediate care facility

Werken bij Vandamme J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandamme J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandamme J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandamme J. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

 • Allround talent in het magazijn (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

 • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

 • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Sales Manager (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GARAGE DECANCQ

  Type: Vaste Job

  Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

 • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CAFCA

  Type: Vaste Job

  CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

 • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Vandamme J in sociale netwerken
Look for responds of Vandamme J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandamme J. Laat een reactie achter voor Vandamme J. Vandamme J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandamme J. Leave a respond for Vandamme J. Vandamme J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandamme J op de google maps. Adres en contacten Vandamme J
Location of Vandamme J on the google maps. Address and contacts of Vandamme J

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandamme J Vandamme J: IMMOTIMA | De Leenheer NV | Blankthijs | ELECTRO BAERT J. | MARIE-PAULE DEFRESNE

Other related companies as Vandamme J: IMMOTIMA | De Leenheer NV | Blankthijs | ELECTRO BAERT J. | MARIE-PAULE DEFRESNE

Vandamme J is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandamme J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf Vandamme J bevindt zich op het adres: Vuilputstraat 3 8770 Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Vandamme J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandamme J is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandamme J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandamme J, openstaande posities, locatie van Vandamme J op de kaart.

Vandamme J is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandamme J, company assigned to the tax number BE07188598632. The company Vandamme J is located at the address: Vuilputstraat 3 8770 Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Vandamme J were not found.
The main activity of Vandamme J is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandamme J is not available. You also can look at reviews of Vandamme J, open positions, location of Vandamme J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandamme J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandamme J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandamme J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandamme J, employees, financial statistics.