Roufosse U

Contactgegevens Roufosse U: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roufosse U: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roufosse U

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Frantz Poussard 40 4800 Petit-Rechain (Verviers), België

Telefoon (phone): +32 (51) 516-32-90 +32 (51) 516-32-90

Fax (fax): +32 (82) 471-85-11 +32 (82) 471-85-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roufosse U: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roufosse U"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roufosse U"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roufosse U, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roufosse U. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roufosse U, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roufosse U. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roufosse U
Products information Roufosse U

BTW identificatienummer (tax): BE05242919921
Ondernemingsnummer: 5305267333
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 538,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Roufosse U zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roufosse U
(Get full report from official database of BE for Roufosse U)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roufosse U
Addition kinds of activities for Roufosse U

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
5092. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
227301. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
33120602. Buizen, staal en ijzer | Tubes, steel and iron
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
50230401. Carpets | Carpets

Werken bij Roufosse U: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roufosse U: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roufosse U. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roufosse U. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

 • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

 • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

 • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

 • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student winkelbediende (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

 • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

 • Architect (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

 • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Roufosse U in sociale netwerken
Look for responds of Roufosse U in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roufosse U. Laat een reactie achter voor Roufosse U. Roufosse U bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roufosse U. Leave a respond for Roufosse U. Roufosse U on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roufosse U op de google maps. Adres en contacten Roufosse U
Location of Roufosse U on the google maps. Address and contacts of Roufosse U

Andere gerelateerde bedrijven als come Roufosse U Roufosse U: Coq Import SPRL | Nacimmo NV | WEEMAES-VERHAERT | GARAGE REDING | HORAFROST

Other related companies as Roufosse U: Coq Import SPRL | Nacimmo NV | WEEMAES-VERHAERT | GARAGE REDING | HORAFROST

Roufosse U is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roufosse U, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05242919921. Het bedrijf Roufosse U bevindt zich op het adres: Rue Frantz Poussard 40 4800 Petit-Rechain (Verviers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 538,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Roufosse U zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roufosse U is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roufosse U is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roufosse U, openstaande posities, locatie van Roufosse U op de kaart.

Roufosse U is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roufosse U, company assigned to the tax number BE05242919921. The company Roufosse U is located at the address: Rue Frantz Poussard 40 4800 Petit-Rechain (Verviers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 538,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Roufosse U were not found.
The main activity of Roufosse U is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Roufosse U is not available. You also can look at reviews of Roufosse U, open positions, location of Roufosse U on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roufosse U, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roufosse U, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roufosse U, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roufosse U, employees, financial statistics.