GARAGE REDING

Contactgegevens GARAGE REDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE REDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE REDING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FAGNEULLE 6; 6792; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63677692 (+32-63677692) 63677692 (+32-63677692)

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE REDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE REDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE REDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE REDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE REDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE REDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE REDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE REDING
Products information GARAGE REDING

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Citroen.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE REDING
(Get full report from official database of BE for GARAGE REDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE REDING
Addition kinds of activities for GARAGE REDING

291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
35779907. Input / output apparatuur, computer | Input/output equipment, computer
58120103. Chinees restaurant | Chinese restaurant
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation

Werken bij GARAGE REDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE REDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE REDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE REDING. Looking for open vacancies in other companies

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

Zoek naar antwoorden van GARAGE REDING in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE REDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE REDING. Laat een reactie achter voor GARAGE REDING. GARAGE REDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE REDING. Leave a respond for GARAGE REDING. GARAGE REDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE REDING op de google maps. Adres en contacten GARAGE REDING
Location of GARAGE REDING on the google maps. Address and contacts of GARAGE REDING

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE REDING GARAGE REDING: FORTIS | BADMINTON CLUB NIEUWERKERKEN | JEAN CREPOUX | COLON | DEDEYNE & PARTNERS BVBA

Other related companies as GARAGE REDING: FORTIS | BADMINTON CLUB NIEUWERKERKEN | JEAN CREPOUX | COLON | DEDEYNE & PARTNERS BVBA

GARAGE REDING is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE REDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf GARAGE REDING bevindt zich op het adres: RUE DE LA FAGNEULLE 6; 6792; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Lijst met producten zijn Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Citroen..
De hoofdactiviteit van GARAGE REDING is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE REDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE REDING, openstaande posities, locatie van GARAGE REDING op de kaart.

GARAGE REDING is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE REDING, company assigned to the tax number BE01249664306. The company GARAGE REDING is located at the address: RUE DE LA FAGNEULLE 6; 6792; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. List of products are Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Citroen..
The main activity of GARAGE REDING is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE REDING is not available. You also can look at reviews of GARAGE REDING, open positions, location of GARAGE REDING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE REDING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE REDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE REDING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE REDING, employees, financial statistics.