MILISSEN BART

Contactgegevens MILISSEN BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MILISSEN BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

MILISSEN BART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merebeemd 17 3700 Henis (Tongeren), België

Telefoon (phone): +32 (86) 164-39-45 +32 (86) 164-39-45

Fax (fax): +32 (59) 945-24-65 +32 (59) 945-24-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MILISSEN BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MILISSEN BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MILISSEN BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MILISSEN BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MILISSEN BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MILISSEN BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MILISSEN BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MILISSEN BART
Products information MILISSEN BART

BTW identificatienummer (tax): BE07182006835
Ondernemingsnummer: 9621795654
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MILISSEN BART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MILISSEN BART
(Get full report from official database of BE for MILISSEN BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor MILISSEN BART
Addition kinds of activities for MILISSEN BART

313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
22530301. Badjassen, breien | Bathrobes, knit
28191003. Houtskool (koolstof), geactiveerd | Charcoal (carbon), activated
31310502. vertrekken | Quarters
32310106. Mozaïeken, glas: gemaakt van gekocht glas | Mosaics, glass: made from purchased glass
39499911. skateboards | Skateboards
51120200. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
79220403. Televisieprogramma, inclusief commerciele producenten | Television program, including commercial producers

Werken bij MILISSEN BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MILISSEN BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MILISSEN BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MILISSEN BART. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van MILISSEN BART in sociale netwerken
Look for responds of MILISSEN BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor MILISSEN BART. Laat een reactie achter voor MILISSEN BART. MILISSEN BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MILISSEN BART. Leave a respond for MILISSEN BART. MILISSEN BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MILISSEN BART op de google maps. Adres en contacten MILISSEN BART
Location of MILISSEN BART on the google maps. Address and contacts of MILISSEN BART

Andere gerelateerde bedrijven als come MILISSEN BART MILISSEN BART: Philtjens | MICHEL CLAESEN | CRAHAY OUTILS | Franskin O | GEORGES GEDEAH

Other related companies as MILISSEN BART: Philtjens | MICHEL CLAESEN | CRAHAY OUTILS | Franskin O | GEORGES GEDEAH

MILISSEN BART is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MILISSEN BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07182006835. Het bedrijf MILISSEN BART bevindt zich op het adres: Merebeemd 17 3700 Henis (Tongeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in MILISSEN BART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MILISSEN BART is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MILISSEN BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MILISSEN BART, openstaande posities, locatie van MILISSEN BART op de kaart.

MILISSEN BART is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MILISSEN BART, company assigned to the tax number BE07182006835. The company MILISSEN BART is located at the address: Merebeemd 17 3700 Henis (Tongeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in MILISSEN BART were not found.
The main activity of MILISSEN BART is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MILISSEN BART is not available. You also can look at reviews of MILISSEN BART, open positions, location of MILISSEN BART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MILISSEN BART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MILISSEN BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MILISSEN BART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MILISSEN BART, employees, financial statistics.