Van Meenen J

Contactgegevens Van Meenen J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Meenen J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Meenen J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Iepersteenweg 33A 8650 Merkem (Houthulst), België

Telefoon (phone): +32 (87) 746-11-72 +32 (87) 746-11-72

Fax (fax): +32 (82) 993-85-56 +32 (82) 993-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Meenen J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Meenen J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Meenen J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Meenen J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Meenen J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Meenen J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Meenen J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Meenen J
Products information Van Meenen J

BTW identificatienummer (tax): BE05200622558
Ondernemingsnummer: 3423858642
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Meenen J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Meenen J
(Get full report from official database of BE for Van Meenen J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Meenen J
Addition kinds of activities for Van Meenen J

018201. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service
79969900. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
79991201. Rijschool en school | Riding academy and school

Werken bij Van Meenen J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Meenen J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Meenen J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Meenen J. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

 • Inpakker/Inpakster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Service technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

  Regio: VOSSELAAR

  Bedrijf: ONE TWO ASSIST

  Type: Vaste Job

  Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

 • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

 • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Plusj CV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

 • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

 • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Van Meenen J in sociale netwerken
Look for responds of Van Meenen J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Meenen J. Laat een reactie achter voor Van Meenen J. Van Meenen J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Meenen J. Leave a respond for Van Meenen J. Van Meenen J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Meenen J op de google maps. Adres en contacten Van Meenen J
Location of Van Meenen J on the google maps. Address and contacts of Van Meenen J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Meenen J Van Meenen J: BBL | Fiduciaire J Godefroid | ANTONIO SAITTA | Kapsalon Hy & Zy | Deboma NV

Other related companies as Van Meenen J: BBL | Fiduciaire J Godefroid | ANTONIO SAITTA | Kapsalon Hy & Zy | Deboma NV

Van Meenen J is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Meenen J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05200622558. Het bedrijf Van Meenen J bevindt zich op het adres: Iepersteenweg 33A 8650 Merkem (Houthulst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Meenen J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Meenen J is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Meenen J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Meenen J, openstaande posities, locatie van Van Meenen J op de kaart.

Van Meenen J is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Meenen J, company assigned to the tax number BE05200622558. The company Van Meenen J is located at the address: Iepersteenweg 33A 8650 Merkem (Houthulst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Van Meenen J were not found.
The main activity of Van Meenen J is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Meenen J is not available. You also can look at reviews of Van Meenen J, open positions, location of Van Meenen J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Meenen J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Meenen J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Meenen J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Meenen J, employees, financial statistics.