CASTAGNETTI J.C. SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CASTAGNETTI J.C. SPRL
Private companiesHealth Services • CASTAGNETTI J.C. SPRL

Contactgegevens CASTAGNETTI J.C. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASTAGNETTI J.C. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASTAGNETTI J.C. SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Arbre Saint-Michel 114; 4400; Flémalle, België

Telefoon (phone): 04 233 96 22; 0475 46 20 32 (+32-04 233 96 22; 0475 46 20 32) 04 233 96 22; 0475 46 20 32 (+32-04 233 96 22; 0475 46 20 32)

Fax (fax): 04 234 18 97 (+32-04 234 18 97) 04 234 18 97 (+32-04 234 18 97)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASTAGNETTI J.C. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASTAGNETTI J.C. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASTAGNETTI J.C. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASTAGNETTI J.C. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASTAGNETTI J.C. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASTAGNETTI J.C. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASTAGNETTI J.C. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASTAGNETTI J.C. SPRL
Products information CASTAGNETTI J.C. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07762359619
Ondernemingsnummer: 8260864257
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Contractors - Demolition

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASTAGNETTI J.C. SPRL
(Get full report from official database of BE for CASTAGNETTI J.C. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASTAGNETTI J.C. SPRL
Addition kinds of activities for CASTAGNETTI J.C. SPRL

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
01749905. Tangelo Grove | Tangelo grove
26749901. Cementtassen: gemaakt van aangekochte materialen | Cement bags: made from purchased materials
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
35590301. Onderhoudsmiddelen voor auto's | Automotive maintenance equipment
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'

Werken bij CASTAGNETTI J.C. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASTAGNETTI J.C. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASTAGNETTI J.C. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASTAGNETTI J.C. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Metaalarbeider (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voorbereiding doen goed meten, plooien , ponsen, persen zagen beetje ervaring zelfstandig kunnen werken

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van CASTAGNETTI J.C. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CASTAGNETTI J.C. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASTAGNETTI J.C. SPRL. Laat een reactie achter voor CASTAGNETTI J.C. SPRL. CASTAGNETTI J.C. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASTAGNETTI J.C. SPRL. Leave a respond for CASTAGNETTI J.C. SPRL. CASTAGNETTI J.C. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASTAGNETTI J.C. SPRL op de google maps. Adres en contacten CASTAGNETTI J.C. SPRL
Location of CASTAGNETTI J.C. SPRL on the google maps. Address and contacts of CASTAGNETTI J.C. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CASTAGNETTI J.C. SPRL CASTAGNETTI J.C. SPRL: LUC LANGENDRIES | C & C Computers | U.S. CARS | Bleyaert Donald & Zn | NELLY JANSSENS

Other related companies as CASTAGNETTI J.C. SPRL: LUC LANGENDRIES | C & C Computers | U.S. CARS | Bleyaert Donald & Zn | NELLY JANSSENS

CASTAGNETTI J.C. SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASTAGNETTI J.C. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07762359619. Het bedrijf CASTAGNETTI J.C. SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Arbre Saint-Michel 114; 4400; Flémalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Lijst met producten zijn Contractors - Demolition.
De hoofdactiviteit van CASTAGNETTI J.C. SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASTAGNETTI J.C. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASTAGNETTI J.C. SPRL, openstaande posities, locatie van CASTAGNETTI J.C. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CASTAGNETTI J.C. SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASTAGNETTI J.C. SPRL, company assigned to the tax number BE07762359619. The company CASTAGNETTI J.C. SPRL is located at the address: Rue de l'Arbre Saint-Michel 114; 4400; Flémalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. List of products are Contractors - Demolition.
The main activity of CASTAGNETTI J.C. SPRL is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CASTAGNETTI J.C. SPRL is not available. You also can look at reviews of CASTAGNETTI J.C. SPRL, open positions, location of CASTAGNETTI J.C. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASTAGNETTI J.C. SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASTAGNETTI J.C. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASTAGNETTI J.C. SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASTAGNETTI J.C. SPRL, employees, financial statistics.