Devos BVBA

Contactgegevens Devos BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devos BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devos BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Couthoflaan 7B 8972 Proven (Poperinge), België

Telefoon (phone): +32 (11) 683-64-49 +32 (11) 683-64-49

Fax (fax): +32 (53) 164-82-58 +32 (53) 164-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devos BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devos BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devos BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devos BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devos BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devos BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devos BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devos BVBA
Products information Devos BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09539123535
Ondernemingsnummer: 4831207275
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Devos BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devos BVBA
(Get full report from official database of BE for Devos BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devos BVBA
Addition kinds of activities for Devos BVBA

16290303. Tennisbaanconstructie | Tennis court construction
20859903. Corn Whisky | Corn whiskey
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
35429908. headers | Headers
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
38129901. Cabine Milieu Indicatoren | Cabin environment indicators
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij Devos BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devos BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devos BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devos BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

 • Monteur (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • chauffeur CE (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

 • Carrossier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

 • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Devos BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Devos BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devos BVBA. Laat een reactie achter voor Devos BVBA. Devos BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devos BVBA. Leave a respond for Devos BVBA. Devos BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devos BVBA op de google maps. Adres en contacten Devos BVBA
Location of Devos BVBA on the google maps. Address and contacts of Devos BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Devos BVBA Devos BVBA: MIREILLE NV | LA GOURMANDINE | UNIQUE INTERIM | Cognaux F | MARECHAL

Other related companies as Devos BVBA: MIREILLE NV | LA GOURMANDINE | UNIQUE INTERIM | Cognaux F | MARECHAL

Devos BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devos BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09539123535. Het bedrijf Devos BVBA bevindt zich op het adres: Couthoflaan 7B 8972 Proven (Poperinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Devos BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devos BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devos BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devos BVBA, openstaande posities, locatie van Devos BVBA op de kaart.

Devos BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devos BVBA, company assigned to the tax number BE09539123535. The company Devos BVBA is located at the address: Couthoflaan 7B 8972 Proven (Poperinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Devos BVBA were not found.
The main activity of Devos BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Devos BVBA is not available. You also can look at reviews of Devos BVBA, open positions, location of Devos BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devos BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devos BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devos BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devos BVBA, employees, financial statistics.