Franck Gebr BVBA

Contactgegevens Franck Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Franck Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Franck Gebr BVBA

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Emiel Verellenlaan 17 2990 Wuustwezel, België

Telefoon (phone): +32 (51) 974-78-98 +32 (51) 974-78-98

Fax (fax): +32 (4) 643-50-99 +32 (4) 643-50-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Franck Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Franck Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Franck Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Franck Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Franck Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Franck Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Franck Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Franck Gebr BVBA
Products information Franck Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01023071289
Ondernemingsnummer: 8006805419
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 586,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Franck Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Franck Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Franck Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Franck Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Franck Gebr BVBA

10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
24110304. Zaag logboeken | Saw logs
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
34979910. Aluminium folie | Tin foil
36630100. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
39990817. Klatergoud | Tinsel
59630203. Food service, koffie-cart | Food service, coffee-cart

Werken bij Franck Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Franck Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Franck Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Franck Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

 • Plaatbewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als plaatbewerker.

 • Informant (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

 • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

  Regio: NETHEN

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

 • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • Process engineer (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

 • chefkok (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

 • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

 • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

 • Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

 • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van Franck Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Franck Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Franck Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Franck Gebr BVBA. Franck Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Franck Gebr BVBA. Leave a respond for Franck Gebr BVBA. Franck Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Franck Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Franck Gebr BVBA
Location of Franck Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Franck Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Franck Gebr BVBA Franck Gebr BVBA: CENTEA | Willems D | ANDRE VAN DER CRUYSSEN | LEONOR CERRO | INTERNATIONAL FIBER EUROPE NV

Other related companies as Franck Gebr BVBA: CENTEA | Willems D | ANDRE VAN DER CRUYSSEN | LEONOR CERRO | INTERNATIONAL FIBER EUROPE NV

Franck Gebr BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is Franck Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01023071289. Het bedrijf Franck Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Emiel Verellenlaan 17 2990 Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 586,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Franck Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Franck Gebr BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Franck Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Franck Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Franck Gebr BVBA op de kaart.

Franck Gebr BVBA is a company, that was registered 1995 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is Franck Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE01023071289. The company Franck Gebr BVBA is located at the address: Emiel Verellenlaan 17 2990 Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 586,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Franck Gebr BVBA were not found.
The main activity of Franck Gebr BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Franck Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Franck Gebr BVBA, open positions, location of Franck Gebr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Franck Gebr BVBA, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Franck Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Franck Gebr BVBA, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Franck Gebr BVBA, employees, financial statistics.