AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV
Private companiesPrimary Metal Industries • AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV

Contactgegevens AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 522; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 827 20 61; 03 888 70 20 (+32-03 827 20 61; 03 888 70 20) 03 827 20 61; 03 888 70 20 (+32-03 827 20 61; 03 888 70 20)

Fax (fax): 03 844 31 48 (+32-03 844 31 48) 03 844 31 48 (+32-03 844 31 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV
Products information AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07999664306
Ondernemingsnummer: 7478637695
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Sewing; Contractors - Demolition; Parking-places (Laying-out)

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV
(Get full report from official database of BE for AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV
Addition kinds of activities for AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV

22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
26530103. Hempen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, corrugated: made from purchased materials
34930104. Bladveren: auto, locomotief, enz. | Leaf springs: automobile, locomotive, etc.
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber

Werken bij AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. Laat een reactie achter voor AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. Leave a respond for AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV. AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV op de google maps. Adres en contacten AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV
Location of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV on the google maps. Address and contacts of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV: DE LANGE TRAPPEN | Bureau Synec-doc | Bernard | VALERE VANDENBROECK | COVEE

Other related companies as AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV: DE LANGE TRAPPEN | Bureau Synec-doc | Bernard | VALERE VANDENBROECK | COVEE

AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07999664306. Het bedrijf AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 522; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Sewing; Contractors - Demolition; Parking-places (Laying-out).
De hoofdactiviteit van AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, openstaande posities, locatie van AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, company assigned to the tax number BE07999664306. The company AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV is located at the address: Boomsesteenweg 522; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. List of products are Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Sewing; Contractors - Demolition; Parking-places (Laying-out).
The main activity of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV is not available. You also can look at reviews of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, open positions, location of AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV, employees, financial statistics.