Rogghe BVBA

Contactgegevens Rogghe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rogghe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rogghe BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendestraat 344 8820 Torhout, België

Telefoon (phone): +32 (53) 231-87-11 +32 (53) 231-87-11

Fax (fax): +32 (51) 282-59-83 +32 (51) 282-59-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rogghe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rogghe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rogghe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rogghe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rogghe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rogghe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rogghe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rogghe BVBA
Products information Rogghe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03500488281
Ondernemingsnummer: 7632171630
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Rogghe BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rogghe BVBA
(Get full report from official database of BE for Rogghe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rogghe BVBA
Addition kinds of activities for Rogghe BVBA

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding
72159901. Droogreinigen, met munten bediend | Drycleaning, coin-operated

Werken bij Rogghe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rogghe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rogghe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rogghe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

 • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

  Regio: STRIJPEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

 • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

 • verkoop (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

 • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

  Type: Vaste Job

  Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

 • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

 • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Rogghe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rogghe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rogghe BVBA. Laat een reactie achter voor Rogghe BVBA. Rogghe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rogghe BVBA. Leave a respond for Rogghe BVBA. Rogghe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rogghe BVBA op de google maps. Adres en contacten Rogghe BVBA
Location of Rogghe BVBA on the google maps. Address and contacts of Rogghe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rogghe BVBA Rogghe BVBA: HUIS TRANSIT | Iverbo | Leisure Company (The) | De Haes | Belgo Chrom NV

Other related companies as Rogghe BVBA: HUIS TRANSIT | Iverbo | Leisure Company (The) | De Haes | Belgo Chrom NV

Rogghe BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rogghe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03500488281. Het bedrijf Rogghe BVBA bevindt zich op het adres: Oostendestraat 344 8820 Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Rogghe BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rogghe BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rogghe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rogghe BVBA, openstaande posities, locatie van Rogghe BVBA op de kaart.

Rogghe BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rogghe BVBA, company assigned to the tax number BE03500488281. The company Rogghe BVBA is located at the address: Oostendestraat 344 8820 Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Rogghe BVBA were not found.
The main activity of Rogghe BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rogghe BVBA is not available. You also can look at reviews of Rogghe BVBA, open positions, location of Rogghe BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rogghe BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rogghe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rogghe BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rogghe BVBA, employees, financial statistics.