Schrijnwerken Vandepitte BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Schrijnwerken Vandepitte BVBA
Private companiesTobacco Products • Schrijnwerken Vandepitte BVBA

Contactgegevens Schrijnwerken Vandepitte BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schrijnwerken Vandepitte BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schrijnwerken Vandepitte BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grintweg 3 8400 Zandvoorde (Oostende), België

Telefoon (phone): +32 (84) 171-66-14 +32 (84) 171-66-14

Fax (fax): +32 (3) 855-95-70 +32 (3) 855-95-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schrijnwerken Vandepitte BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schrijnwerken Vandepitte BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schrijnwerken Vandepitte BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schrijnwerken Vandepitte BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schrijnwerken Vandepitte BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schrijnwerken Vandepitte BVBA
Products information Schrijnwerken Vandepitte BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02621582031
Ondernemingsnummer: 8862640380
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Schrijnwerken Vandepitte BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schrijnwerken Vandepitte BVBA
(Get full report from official database of BE for Schrijnwerken Vandepitte BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schrijnwerken Vandepitte BVBA
Addition kinds of activities for Schrijnwerken Vandepitte BVBA

20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
26790901. Karton: geplakt, gelamineerd, gevoerd of oppervlak gecoat | Cardboard: pasted, laminated, lined, or surface coated
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
35360103. Hand liften | Hand hoists
36740208. Monolitische geïntegreerde schakelingen (vaste toestand) | Monolithic integrated circuits (solid state)
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
51420103. Vruchten, bevroren | Fruits, frozen
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
73899902. Ballonnen, nieuwigheid en speelgoed | Balloons, novelty and toy

Werken bij Schrijnwerken Vandepitte BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schrijnwerken Vandepitte BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

 • Commercieel bediende export (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

 • Beenhouwer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

 • Technieker (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

 • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected]

 • Schilder (m/v) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

  Type: Vaste Job

  Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

 • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: SCHRIERS

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van Schrijnwerken Vandepitte BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schrijnwerken Vandepitte BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Laat een reactie achter voor Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Schrijnwerken Vandepitte BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Leave a respond for Schrijnwerken Vandepitte BVBA. Schrijnwerken Vandepitte BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schrijnwerken Vandepitte BVBA op de google maps. Adres en contacten Schrijnwerken Vandepitte BVBA
Location of Schrijnwerken Vandepitte BVBA on the google maps. Address and contacts of Schrijnwerken Vandepitte BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schrijnwerken Vandepitte BVBA Schrijnwerken Vandepitte BVBA: De Smedt J | FRITERIE QUATRE CHEMINS | Rammelaere A | FA. MARTENS & ZN | PASCAL DEGROOTE

Other related companies as Schrijnwerken Vandepitte BVBA: De Smedt J | FRITERIE QUATRE CHEMINS | Rammelaere A | FA. MARTENS & ZN | PASCAL DEGROOTE

Schrijnwerken Vandepitte BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schrijnwerken Vandepitte BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02621582031. Het bedrijf Schrijnwerken Vandepitte BVBA bevindt zich op het adres: Grintweg 3 8400 Zandvoorde (Oostende). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Schrijnwerken Vandepitte BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schrijnwerken Vandepitte BVBA is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schrijnwerken Vandepitte BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schrijnwerken Vandepitte BVBA, openstaande posities, locatie van Schrijnwerken Vandepitte BVBA op de kaart.

Schrijnwerken Vandepitte BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schrijnwerken Vandepitte BVBA, company assigned to the tax number BE02621582031. The company Schrijnwerken Vandepitte BVBA is located at the address: Grintweg 3 8400 Zandvoorde (Oostende). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Schrijnwerken Vandepitte BVBA were not found.
The main activity of Schrijnwerken Vandepitte BVBA is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Schrijnwerken Vandepitte BVBA is not available. You also can look at reviews of Schrijnwerken Vandepitte BVBA, open positions, location of Schrijnwerken Vandepitte BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schrijnwerken Vandepitte BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schrijnwerken Vandepitte BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schrijnwerken Vandepitte BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schrijnwerken Vandepitte BVBA, employees, financial statistics.