De Brouwer

Contactgegevens De Brouwer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brouwer: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brouwer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Wagnée 3 5334 Florée (Assesse), België

Telefoon (phone): +32 (16) 666-58-83 +32 (16) 666-58-83

Fax (fax): +32 (56) 553-20-99 +32 (56) 553-20-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brouwer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brouwer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brouwer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brouwer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brouwer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brouwer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brouwer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brouwer
Products information De Brouwer

BTW identificatienummer (tax): BE01717956542
Ondernemingsnummer: 5487091064
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 223,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Brouwer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brouwer
(Get full report from official database of BE for De Brouwer)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brouwer
Addition kinds of activities for De Brouwer

09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
31310502. vertrekken | Quarters
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric

Werken bij De Brouwer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brouwer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brouwer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brouwer. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

 • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

 • Profileerder (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

 • Kelner gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

 • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

 • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

 • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van De Brouwer in sociale netwerken
Look for responds of De Brouwer in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brouwer. Laat een reactie achter voor De Brouwer. De Brouwer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brouwer. Leave a respond for De Brouwer. De Brouwer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brouwer op de google maps. Adres en contacten De Brouwer
Location of De Brouwer on the google maps. Address and contacts of De Brouwer

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brouwer De Brouwer: MARIE-CHRISTINE BRIEZ | Van Den Broeck R | Goutiere M | GARAGE COLLE H.-DEPAUW | GILBERT LORTHIOR

Other related companies as De Brouwer: MARIE-CHRISTINE BRIEZ | Van Den Broeck R | Goutiere M | GARAGE COLLE H.-DEPAUW | GILBERT LORTHIOR

De Brouwer is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Brouwer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01717956542. Het bedrijf De Brouwer bevindt zich op het adres: Rue de Wagnée 3 5334 Florée (Assesse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 223,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Brouwer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Brouwer is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brouwer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brouwer, openstaande posities, locatie van De Brouwer op de kaart.

De Brouwer is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Brouwer, company assigned to the tax number BE01717956542. The company De Brouwer is located at the address: Rue de Wagnée 3 5334 Florée (Assesse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 223,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in De Brouwer were not found.
The main activity of De Brouwer is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brouwer is not available. You also can look at reviews of De Brouwer, open positions, location of De Brouwer on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brouwer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brouwer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brouwer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brouwer, employees, financial statistics.