Mercy R

Contactgegevens Mercy R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mercy R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mercy R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gravenstraat 29 9970 Kaprijke, België

Telefoon (phone): +32 (71) 384-26-24 +32 (71) 384-26-24

Fax (fax): +32 (53) 870-51-65 +32 (53) 870-51-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mercy R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mercy R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mercy R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mercy R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mercy R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mercy R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mercy R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mercy R
Products information Mercy R

BTW identificatienummer (tax): BE07741210937
Ondernemingsnummer: 2820159912
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Mercy R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mercy R
(Get full report from official database of BE for Mercy R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mercy R
Addition kinds of activities for Mercy R

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
1531. Operatieve bouwers | Operative builders
3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
37159906. Aanhangwagens of bestelwagens voor het vervoer van paarden | Trailers or vans for transporting horses
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order

Werken bij Mercy R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mercy R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mercy R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mercy R. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

 • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

 • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

 • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FLANDERS INOX

  Type: Studentenjob

  Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

 • Quality Officer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

 • ruitenwasser (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

  Type: Vaste Job

  ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

Zoek naar antwoorden van Mercy R in sociale netwerken
Look for responds of Mercy R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mercy R. Laat een reactie achter voor Mercy R. Mercy R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mercy R. Leave a respond for Mercy R. Mercy R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mercy R op de google maps. Adres en contacten Mercy R
Location of Mercy R on the google maps. Address and contacts of Mercy R

Andere gerelateerde bedrijven als come Mercy R Mercy R: T G V TRANSPORT | Galerij Serge Scohy BVBA | MICHELE THULIER | Autovak NV | Engelbosch M

Other related companies as Mercy R: T G V TRANSPORT | Galerij Serge Scohy BVBA | MICHELE THULIER | Autovak NV | Engelbosch M

Mercy R is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mercy R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741210937. Het bedrijf Mercy R bevindt zich op het adres: Gravenstraat 29 9970 Kaprijke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Mercy R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mercy R is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mercy R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mercy R, openstaande posities, locatie van Mercy R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mercy R is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mercy R, company assigned to the tax number BE07741210937. The company Mercy R is located at the address: Gravenstraat 29 9970 Kaprijke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Mercy R were not found.
The main activity of Mercy R is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mercy R is not available. You also can look at reviews of Mercy R, open positions, location of Mercy R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mercy R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mercy R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mercy R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mercy R, employees, financial statistics.