Guillaume Michel

Contactgegevens Guillaume Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guillaume Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guillaume Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Jausse 97; 5100; Namur (Wierde), België

Telefoon (phone): 081 26 29 18; 0478 22 26 93 (+32-081 26 29 18; 0478 22 26 93) 081 26 29 18; 0478 22 26 93 (+32-081 26 29 18; 0478 22 26 93)

Fax (fax): 081 26 29 18 (+32-081 26 29 18) 081 26 29 18 (+32-081 26 29 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guillaume Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guillaume Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guillaume Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guillaume Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guillaume Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guillaume Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guillaume Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guillaume Michel
Products information Guillaume Michel

BTW identificatienummer (tax): BE03623535156
Ondernemingsnummer: 6559906005
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Renewable energy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guillaume Michel
(Get full report from official database of BE for Guillaume Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guillaume Michel
Addition kinds of activities for Guillaume Michel

931101. belasting | Taxation
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
35599904. Broom maken machines | Broom making machinery
39420100. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
51129905. Inked linten | Inked ribbons
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
82490300. Medische opleidingsdiensten | Medical training services

Werken bij Guillaume Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guillaume Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guillaume Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guillaume Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Guillaume Michel in sociale netwerken
Look for responds of Guillaume Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guillaume Michel. Laat een reactie achter voor Guillaume Michel. Guillaume Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guillaume Michel. Leave a respond for Guillaume Michel. Guillaume Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guillaume Michel op de google maps. Adres en contacten Guillaume Michel
Location of Guillaume Michel on the google maps. Address and contacts of Guillaume Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Guillaume Michel Guillaume Michel: RUDI ACHTEN | Cheter Brigitte | ROCKE INTL EUROPE | Couture Claire BVBA | Cerfontaine B

Other related companies as Guillaume Michel: RUDI ACHTEN | Cheter Brigitte | ROCKE INTL EUROPE | Couture Claire BVBA | Cerfontaine B

Guillaume Michel is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guillaume Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623535156. Het bedrijf Guillaume Michel bevindt zich op het adres: Rue de Jausse 97; 5100; Namur (Wierde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 541,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Renewable energy. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van Guillaume Michel is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guillaume Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guillaume Michel, openstaande posities, locatie van Guillaume Michel op de kaart.

Guillaume Michel is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guillaume Michel, company assigned to the tax number BE03623535156. The company Guillaume Michel is located at the address: Rue de Jausse 97; 5100; Namur (Wierde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 541,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Renewable energy. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of Guillaume Michel is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Guillaume Michel is not available. You also can look at reviews of Guillaume Michel, open positions, location of Guillaume Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guillaume Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guillaume Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guillaume Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guillaume Michel, employees, financial statistics.