Arcotherm SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Arcotherm SPRL
Private companiesReal Estate • Arcotherm SPRL

Contactgegevens Arcotherm SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arcotherm SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arcotherm SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Aubépines 88B; 5101; Namur (Erpent), België

Telefoon (phone): 081 46 06 07; 0476 40 68 00 (+32-081 46 06 07; 0476 40 68 00) 081 46 06 07; 0476 40 68 00 (+32-081 46 06 07; 0476 40 68 00)

Fax (fax): 081 46 09 07 (+32-081 46 09 07) 081 46 09 07 (+32-081 46 09 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arcotherm SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arcotherm SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arcotherm SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arcotherm SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arcotherm SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arcotherm SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arcotherm SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arcotherm SPRL
Products information Arcotherm SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09444915771
Ondernemingsnummer: 6777160644
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Renewable energy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arcotherm SPRL
(Get full report from official database of BE for Arcotherm SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arcotherm SPRL
Addition kinds of activities for Arcotherm SPRL

517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
30690301. Schorten, gevulcaniseerde of rubberen stof | Aprons, vulcanized rubbed or rubberized fabric
50149905. Vrachtwagens banden en buizen | Truck tires and tubes
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock

Werken bij Arcotherm SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arcotherm SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arcotherm SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arcotherm SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Arcotherm SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Arcotherm SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arcotherm SPRL. Laat een reactie achter voor Arcotherm SPRL. Arcotherm SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arcotherm SPRL. Leave a respond for Arcotherm SPRL. Arcotherm SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arcotherm SPRL op de google maps. Adres en contacten Arcotherm SPRL
Location of Arcotherm SPRL on the google maps. Address and contacts of Arcotherm SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Arcotherm SPRL Arcotherm SPRL: CHASSIS FERRY SPRL | THIERRY NICOLAS | P & G VIDEO | Van Sinay W | TONNY MARIEN

Other related companies as Arcotherm SPRL: CHASSIS FERRY SPRL | THIERRY NICOLAS | P & G VIDEO | Van Sinay W | TONNY MARIEN

Arcotherm SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arcotherm SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09444915771. Het bedrijf Arcotherm SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Aubépines 88B; 5101; Namur (Erpent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Renewable energy. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van Arcotherm SPRL is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arcotherm SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arcotherm SPRL, openstaande posities, locatie van Arcotherm SPRL op de kaart.

Arcotherm SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arcotherm SPRL, company assigned to the tax number BE09444915771. The company Arcotherm SPRL is located at the address: Rue des Aubépines 88B; 5101; Namur (Erpent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Renewable energy. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation.
The main activity of Arcotherm SPRL is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Arcotherm SPRL is not available. You also can look at reviews of Arcotherm SPRL, open positions, location of Arcotherm SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arcotherm SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arcotherm SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arcotherm SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arcotherm SPRL, employees, financial statistics.