Goossens Jean-Jacques

Contactgegevens Goossens Jean-Jacques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goossens Jean-Jacques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goossens Jean-Jacques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diesbeekstraat 8 1654 Huizingen (Beersel), België

Telefoon (phone): +32 (60) 223-78-16 +32 (60) 223-78-16

Fax (fax): +32 (12) 197-89-23 +32 (12) 197-89-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goossens Jean-Jacques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goossens Jean-Jacques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goossens Jean-Jacques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goossens Jean-Jacques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goossens Jean-Jacques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goossens Jean-Jacques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goossens Jean-Jacques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goossens Jean-Jacques
Products information Goossens Jean-Jacques

BTW identificatienummer (tax): BE01833862304
Ondernemingsnummer: 6084197998
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Goossens Jean-Jacques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goossens Jean-Jacques
(Get full report from official database of BE for Goossens Jean-Jacques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goossens Jean-Jacques
Addition kinds of activities for Goossens Jean-Jacques

2812. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
32559905. Hot top vuurvaste materialen, klei | Hot top refractories, clay
35310413. Paving breakers | Paving breakers
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
54619902. Brood | Bread
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores

Werken bij Goossens Jean-Jacques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goossens Jean-Jacques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goossens Jean-Jacques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goossens Jean-Jacques. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

 • Sondeermeester (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

 • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

 • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

 • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

  Type: Vaste Job

  Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

 • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ST ELISABETH

  Type: Vaste Job

  In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

Zoek naar antwoorden van Goossens Jean-Jacques in sociale netwerken
Look for responds of Goossens Jean-Jacques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goossens Jean-Jacques. Laat een reactie achter voor Goossens Jean-Jacques. Goossens Jean-Jacques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goossens Jean-Jacques. Leave a respond for Goossens Jean-Jacques. Goossens Jean-Jacques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goossens Jean-Jacques op de google maps. Adres en contacten Goossens Jean-Jacques
Location of Goossens Jean-Jacques on the google maps. Address and contacts of Goossens Jean-Jacques

Andere gerelateerde bedrijven als come Goossens Jean-Jacques Goossens Jean-Jacques: Espace 26 | INSTITUUT NATACHA | Krantenboetiek Dirk | CENTRAL TOURISME | LUC DE NEEF

Other related companies as Goossens Jean-Jacques: Espace 26 | INSTITUUT NATACHA | Krantenboetiek Dirk | CENTRAL TOURISME | LUC DE NEEF

Goossens Jean-Jacques is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goossens Jean-Jacques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01833862304. Het bedrijf Goossens Jean-Jacques bevindt zich op het adres: Diesbeekstraat 8 1654 Huizingen (Beersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Goossens Jean-Jacques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goossens Jean-Jacques is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goossens Jean-Jacques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goossens Jean-Jacques, openstaande posities, locatie van Goossens Jean-Jacques op de kaart.

Goossens Jean-Jacques is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goossens Jean-Jacques, company assigned to the tax number BE01833862304. The company Goossens Jean-Jacques is located at the address: Diesbeekstraat 8 1654 Huizingen (Beersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Goossens Jean-Jacques were not found.
The main activity of Goossens Jean-Jacques is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Goossens Jean-Jacques is not available. You also can look at reviews of Goossens Jean-Jacques, open positions, location of Goossens Jean-Jacques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goossens Jean-Jacques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goossens Jean-Jacques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goossens Jean-Jacques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goossens Jean-Jacques, employees, financial statistics.