De Bock Robert

Contactgegevens De Bock Robert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bock Robert: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bock Robert

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gentseweg 301B 9120 Beveren-Waas (Beveren), België

Telefoon (phone): +32 (2) 557-28-13 +32 (2) 557-28-13

Fax (fax): +32 (64) 489-30-27 +32 (64) 489-30-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bock Robert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bock Robert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bock Robert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bock Robert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bock Robert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bock Robert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bock Robert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bock Robert
Products information De Bock Robert

BTW identificatienummer (tax): BE09392456054
Ondernemingsnummer: 4502166748
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Bock Robert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bock Robert
(Get full report from official database of BE for De Bock Robert)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bock Robert
Addition kinds of activities for De Bock Robert

1781. Waterboren | Water well drilling
10110202. Ijzerertspelletiseren | Iron ore pelletizing
22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
28990102. Bay olie | Bay oil
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
38260402. Hemoglobinometers | Hemoglobinometers
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory

Werken bij De Bock Robert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bock Robert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bock Robert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bock Robert. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OCMW MENEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

 • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

 • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

 • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

 • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

 • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: TUINEN DHAENENS

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

 • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Flexijob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van De Bock Robert in sociale netwerken
Look for responds of De Bock Robert in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bock Robert. Laat een reactie achter voor De Bock Robert. De Bock Robert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bock Robert. Leave a respond for De Bock Robert. De Bock Robert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bock Robert op de google maps. Adres en contacten De Bock Robert
Location of De Bock Robert on the google maps. Address and contacts of De Bock Robert

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bock Robert De Bock Robert: FLMIO SA | Werkhuizen Florimond Ketels NV | TREMMERY ZETELFABRIEK | DEHOUCK ERIK VERVOER | FOTO SCHELFHOUT

Other related companies as De Bock Robert: FLMIO SA | Werkhuizen Florimond Ketels NV | TREMMERY ZETELFABRIEK | DEHOUCK ERIK VERVOER | FOTO SCHELFHOUT

De Bock Robert is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bock Robert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09392456054. Het bedrijf De Bock Robert bevindt zich op het adres: Gentseweg 301B 9120 Beveren-Waas (Beveren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Bock Robert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bock Robert is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bock Robert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bock Robert, openstaande posities, locatie van De Bock Robert op de kaart.

De Bock Robert is a company, that was registered 1992 in Gent region, Belgium. Full name of company is De Bock Robert, company assigned to the tax number BE09392456054. The company De Bock Robert is located at the address: Gentseweg 301B 9120 Beveren-Waas (Beveren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in De Bock Robert were not found.
The main activity of De Bock Robert is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bock Robert is not available. You also can look at reviews of De Bock Robert, open positions, location of De Bock Robert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bock Robert, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bock Robert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bock Robert, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bock Robert, employees, financial statistics.