VERBIEST VERHUIZINGEN

Contactgegevens VERBIEST VERHUIZINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBIEST VERHUIZINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBIEST VERHUIZINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Corneel Heymanstraat 12; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 32 58 82; 059 70 17 05 (+32-059 32 58 82; 059 70 17 05) 059 32 58 82; 059 70 17 05 (+32-059 32 58 82; 059 70 17 05)

Fax (fax): 059 80 96 17 (+32-059 80 96 17) 059 80 96 17 (+32-059 80 96 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBIEST VERHUIZINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBIEST VERHUIZINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBIEST VERHUIZINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBIEST VERHUIZINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBIEST VERHUIZINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBIEST VERHUIZINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBIEST VERHUIZINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBIEST VERHUIZINGEN
Products information VERBIEST VERHUIZINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE08314422607
Ondernemingsnummer: 3128601074
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VERBIEST VERHUIZINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBIEST VERHUIZINGEN
(Get full report from official database of BE for VERBIEST VERHUIZINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBIEST VERHUIZINGEN
Addition kinds of activities for VERBIEST VERHUIZINGEN

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
24990807. Polen, hout | Poles, wood
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
35469901. Cartridge-geactiveerde handgereedschap | Cartridge-activated hand power tools
39140112. Trofeeën, zilver | Trophies, silver
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.
57199901. Badtoebehoren | Bath accessories
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service

Werken bij VERBIEST VERHUIZINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBIEST VERHUIZINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBIEST VERHUIZINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBIEST VERHUIZINGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

 • cnc bediener (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

 • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

 • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

  Regio: MAARKEDAL

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

 • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van VERBIEST VERHUIZINGEN in sociale netwerken
Look for responds of VERBIEST VERHUIZINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBIEST VERHUIZINGEN. Laat een reactie achter voor VERBIEST VERHUIZINGEN. VERBIEST VERHUIZINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBIEST VERHUIZINGEN. Leave a respond for VERBIEST VERHUIZINGEN. VERBIEST VERHUIZINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBIEST VERHUIZINGEN op de google maps. Adres en contacten VERBIEST VERHUIZINGEN
Location of VERBIEST VERHUIZINGEN on the google maps. Address and contacts of VERBIEST VERHUIZINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBIEST VERHUIZINGEN VERBIEST VERHUIZINGEN: ELLEN VAN BEEK | BAISE | AQUACARE BELGIUM | Oreins M-C | YANNIC DEPASSE

Other related companies as VERBIEST VERHUIZINGEN: ELLEN VAN BEEK | BAISE | AQUACARE BELGIUM | Oreins M-C | YANNIC DEPASSE

VERBIEST VERHUIZINGEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBIEST VERHUIZINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08314422607. Het bedrijf VERBIEST VERHUIZINGEN bevindt zich op het adres: Corneel Heymanstraat 12; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in VERBIEST VERHUIZINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBIEST VERHUIZINGEN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBIEST VERHUIZINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBIEST VERHUIZINGEN, openstaande posities, locatie van VERBIEST VERHUIZINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBIEST VERHUIZINGEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBIEST VERHUIZINGEN, company assigned to the tax number BE08314422607. The company VERBIEST VERHUIZINGEN is located at the address: Corneel Heymanstraat 12; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in VERBIEST VERHUIZINGEN were not found.
The main activity of VERBIEST VERHUIZINGEN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBIEST VERHUIZINGEN is not available. You also can look at reviews of VERBIEST VERHUIZINGEN, open positions, location of VERBIEST VERHUIZINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBIEST VERHUIZINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBIEST VERHUIZINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBIEST VERHUIZINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBIEST VERHUIZINGEN, employees, financial statistics.