VERBIEST - O.V.M.

Contactgegevens VERBIEST - O.V.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBIEST - O.V.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBIEST - O.V.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Corneel Heymanstraat 12; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 70 17 05 (+32-059 70 17 05) 059 70 17 05 (+32-059 70 17 05)

Fax (fax): +32 (19) 290-88-61 +32 (19) 290-88-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBIEST - O.V.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBIEST - O.V.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBIEST - O.V.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBIEST - O.V.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBIEST - O.V.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBIEST - O.V.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBIEST - O.V.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBIEST - O.V.M.
Products information VERBIEST - O.V.M.

BTW identificatienummer (tax): BE06976013183
Ondernemingsnummer: 7238311767
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VERBIEST - O.V.M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBIEST - O.V.M.
(Get full report from official database of BE for VERBIEST - O.V.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBIEST - O.V.M.
Addition kinds of activities for VERBIEST - O.V.M.

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
22210401. Acetaat breedgeweven stoffen | Acetate broadwoven fabrics
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
35560303. Roostermachine: koffie, pindakaas, enz. | Roasting machinery: coffee, peanut, etc.
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance

Werken bij VERBIEST - O.V.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBIEST - O.V.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBIEST - O.V.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBIEST - O.V.M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

 • Student M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

 • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

 • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

 • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FACQ

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DESCROES

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

 • sportkinesitherapeut (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van VERBIEST - O.V.M. in sociale netwerken
Look for responds of VERBIEST - O.V.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBIEST - O.V.M.. Laat een reactie achter voor VERBIEST - O.V.M.. VERBIEST - O.V.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBIEST - O.V.M.. Leave a respond for VERBIEST - O.V.M.. VERBIEST - O.V.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBIEST - O.V.M. op de google maps. Adres en contacten VERBIEST - O.V.M.
Location of VERBIEST - O.V.M. on the google maps. Address and contacts of VERBIEST - O.V.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBIEST - O.V.M. VERBIEST - O.V.M.: MARLEEN JAEKEN | C.C.T. SIDEROS | Dehottay O | Lavrauw W | GARAGE MONTANA BVBA

Other related companies as VERBIEST - O.V.M.: MARLEEN JAEKEN | C.C.T. SIDEROS | Dehottay O | Lavrauw W | GARAGE MONTANA BVBA

VERBIEST - O.V.M. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBIEST - O.V.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06976013183. Het bedrijf VERBIEST - O.V.M. bevindt zich op het adres: Corneel Heymanstraat 12; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in VERBIEST - O.V.M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBIEST - O.V.M. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBIEST - O.V.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBIEST - O.V.M., openstaande posities, locatie van VERBIEST - O.V.M. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBIEST - O.V.M. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBIEST - O.V.M., company assigned to the tax number BE06976013183. The company VERBIEST - O.V.M. is located at the address: Corneel Heymanstraat 12; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in VERBIEST - O.V.M. were not found.
The main activity of VERBIEST - O.V.M. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBIEST - O.V.M. is not available. You also can look at reviews of VERBIEST - O.V.M., open positions, location of VERBIEST - O.V.M. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBIEST - O.V.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBIEST - O.V.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBIEST - O.V.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBIEST - O.V.M., employees, financial statistics.