Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA

Contactgegevens Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jozefsstraat 29; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Telefoon (phone): 050 41 05 03; 050 51 59 69; 0475 75 32 99 (+32-050 41 05 03; 050 51 59 69; 0475 75 32 99) 050 41 05 03; 050 51 59 69; 0475 75 32 99 (+32-050 41 05 03; 050 51 59 69; 0475 75 32 99)

Fax (fax): 050 51 59 89 (+32-050 51 59 89) 050 51 59 89 (+32-050 51 59 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA
Products information Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03324981689
Ondernemingsnummer: 6429443359
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA
Addition kinds of activities for Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA

15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites

Werken bij Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

 • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

 • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Begeleiden van een kermisattractie.

 • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • Fineervoeger (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

  Type: Vaste Job

  fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

 • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

 • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Laat een reactie achter voor Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Leave a respond for Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA. Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA
Location of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA: Albatica | De Keulenaer F | SANITHERM | BLOMMAERT GEBROEDERS | MATHIEU NIJS

Other related companies as Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA: Albatica | De Keulenaer F | SANITHERM | BLOMMAERT GEBROEDERS | MATHIEU NIJS

Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324981689. Het bedrijf Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Jozefsstraat 29; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, openstaande posities, locatie van Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, company assigned to the tax number BE03324981689. The company Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA is located at the address: Sint-Jozefsstraat 29; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA were not found.
The main activity of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, open positions, location of Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandewalle Pol Verhuizingen BVBA, employees, financial statistics.