BLOMMAERT GEBROEDERS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BLOMMAERT GEBROEDERS
Private companiesTextile Mill Products • BLOMMAERT GEBROEDERS

Contactgegevens BLOMMAERT GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOMMAERT GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOMMAERT GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUISSTRAAT 66; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37710620 (+32-37710620) 37710620 (+32-37710620)

Fax (fax): +32 (68) 885-90-93 +32 (68) 885-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOMMAERT GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOMMAERT GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOMMAERT GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOMMAERT GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOMMAERT GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOMMAERT GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOMMAERT GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOMMAERT GEBROEDERS
Products information BLOMMAERT GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE08957122802
Ondernemingsnummer: 5885070800
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BLOMMAERT GEBROEDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOMMAERT GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for BLOMMAERT GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOMMAERT GEBROEDERS
Addition kinds of activities for BLOMMAERT GEBROEDERS

138902. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
32210000. Glascontainers | Glass containers
35490200. Coiling machines | Coiling machinery
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel

Werken bij BLOMMAERT GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOMMAERT GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOMMAERT GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOMMAERT GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

 • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

 • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

  Regio: BOORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Studentenjob

  Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

 • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

 • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINE LAUREYS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

 • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

  Regio: WOUMEN

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

 • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Flexijob

  Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van BLOMMAERT GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of BLOMMAERT GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOMMAERT GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor BLOMMAERT GEBROEDERS. BLOMMAERT GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOMMAERT GEBROEDERS. Leave a respond for BLOMMAERT GEBROEDERS. BLOMMAERT GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOMMAERT GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten BLOMMAERT GEBROEDERS
Location of BLOMMAERT GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of BLOMMAERT GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOMMAERT GEBROEDERS BLOMMAERT GEBROEDERS: CHANTAL NICOLAS | Deprez Valerie | PETER DECLOEDT | Tigre Doux | JEAN DERUE

Other related companies as BLOMMAERT GEBROEDERS: CHANTAL NICOLAS | Deprez Valerie | PETER DECLOEDT | Tigre Doux | JEAN DERUE

BLOMMAERT GEBROEDERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOMMAERT GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08957122802. Het bedrijf BLOMMAERT GEBROEDERS bevindt zich op het adres: RUISSTRAAT 66; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in BLOMMAERT GEBROEDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOMMAERT GEBROEDERS is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOMMAERT GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOMMAERT GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van BLOMMAERT GEBROEDERS op de kaart.

BLOMMAERT GEBROEDERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOMMAERT GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE08957122802. The company BLOMMAERT GEBROEDERS is located at the address: RUISSTRAAT 66; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in BLOMMAERT GEBROEDERS were not found.
The main activity of BLOMMAERT GEBROEDERS is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOMMAERT GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of BLOMMAERT GEBROEDERS, open positions, location of BLOMMAERT GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOMMAERT GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOMMAERT GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOMMAERT GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOMMAERT GEBROEDERS, employees, financial statistics.