V.D.R. Déménagements

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • V.D.R. Déménagements
Private companiesCoal Mining • V.D.R. Déménagements

Contactgegevens V.D.R. Déménagements: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.R. Déménagements: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.R. Déménagements

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Péage 11; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 726 48 35; 0475 28 10 80 (+32-02 726 48 35; 0475 28 10 80) 02 726 48 35; 0475 28 10 80 (+32-02 726 48 35; 0475 28 10 80)

Fax (fax): 02 726 05 90 (+32-02 726 05 90) 02 726 05 90 (+32-02 726 05 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.R. Déménagements: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.R. Déménagements"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.R. Déménagements"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.R. Déménagements, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.R. Déménagements. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.R. Déménagements, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.R. Déménagements. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.R. Déménagements
Products information V.D.R. Déménagements

BTW identificatienummer (tax): BE09235900878
Ondernemingsnummer: 2330718994
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.R. Déménagements
(Get full report from official database of BE for V.D.R. Déménagements)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.R. Déménagements
Addition kinds of activities for V.D.R. Déménagements

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
8021. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
319999. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
38290219. Weergave apparatuur | Weather tracking equipment
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local

Werken bij V.D.R. Déménagements: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.R. Déménagements: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.R. Déménagements. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.R. Déménagements. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

 • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

 • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student schoonmaak (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

 • Jobstudent (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

 • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: NINATRANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

 • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van V.D.R. Déménagements in sociale netwerken
Look for responds of V.D.R. Déménagements in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.R. Déménagements. Laat een reactie achter voor V.D.R. Déménagements. V.D.R. Déménagements bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.R. Déménagements. Leave a respond for V.D.R. Déménagements. V.D.R. Déménagements on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.R. Déménagements op de google maps. Adres en contacten V.D.R. Déménagements
Location of V.D.R. Déménagements on the google maps. Address and contacts of V.D.R. Déménagements

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.R. Déménagements V.D.R. Déménagements: COENE MICHEL | DELVIN | Langlois Michel | All-Round Service Team | Leanthe

Other related companies as V.D.R. Déménagements: COENE MICHEL | DELVIN | Langlois Michel | All-Round Service Team | Leanthe

V.D.R. Déménagements is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.R. Déménagements, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09235900878. Het bedrijf V.D.R. Déménagements bevindt zich op het adres: Avenue du Péage 11; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van V.D.R. Déménagements is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.R. Déménagements is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.R. Déménagements, openstaande posities, locatie van V.D.R. Déménagements op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.D.R. Déménagements is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.R. Déménagements, company assigned to the tax number BE09235900878. The company V.D.R. Déménagements is located at the address: Avenue du Péage 11; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of V.D.R. Déménagements is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.R. Déménagements is not available. You also can look at reviews of V.D.R. Déménagements, open positions, location of V.D.R. Déménagements on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.R. Déménagements, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.R. Déménagements, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.R. Déménagements, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.R. Déménagements, employees, financial statistics.