TRANSPORTS PAJENA SC

Particuliere bedrijvenWatervervoer • TRANSPORTS PAJENA SC
Private companiesWater Transportation • TRANSPORTS PAJENA SC

Contactgegevens TRANSPORTS PAJENA SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS PAJENA SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS PAJENA SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Four 40; 5020; Namur (Malonne), België

Telefoon (phone): 081 44 02 73; 0475 83 05 50 (+32-081 44 02 73; 0475 83 05 50) 081 44 02 73; 0475 83 05 50 (+32-081 44 02 73; 0475 83 05 50)

Fax (fax): 081 45 11 50 (+32-081 45 11 50) 081 45 11 50 (+32-081 45 11 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS PAJENA SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS PAJENA SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS PAJENA SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS PAJENA SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS PAJENA SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS PAJENA SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS PAJENA SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS PAJENA SC
Products information TRANSPORTS PAJENA SC

BTW identificatienummer (tax): BE06298980712
Ondernemingsnummer: 5584594726
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in TRANSPORTS PAJENA SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS PAJENA SC
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS PAJENA SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS PAJENA SC
Addition kinds of activities for TRANSPORTS PAJENA SC

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
50940301. Klokken | Clocks
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec

Werken bij TRANSPORTS PAJENA SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS PAJENA SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS PAJENA SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS PAJENA SC. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

 • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

 • DNV technieker (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

 • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

  Regio: SINAAI-WAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Leopold Hotel

  Type: Vaste Job

  Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

 • (Assistent) Architect (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

 • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MINGNEAU

  Type: Flexijob

  Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

 • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: RUBBENS

  Type: Flexijob

  Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS PAJENA SC in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS PAJENA SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS PAJENA SC. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS PAJENA SC. TRANSPORTS PAJENA SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS PAJENA SC. Leave a respond for TRANSPORTS PAJENA SC. TRANSPORTS PAJENA SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS PAJENA SC op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS PAJENA SC
Location of TRANSPORTS PAJENA SC on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS PAJENA SC

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS PAJENA SC TRANSPORTS PAJENA SC: Kerberos | R.C. THE GNOES | BUREAU ROJTMAN | LEO HOSTERT | AUTORADIATOREN E FRANCOIS

Other related companies as TRANSPORTS PAJENA SC: Kerberos | R.C. THE GNOES | BUREAU ROJTMAN | LEO HOSTERT | AUTORADIATOREN E FRANCOIS

TRANSPORTS PAJENA SC is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS PAJENA SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06298980712. Het bedrijf TRANSPORTS PAJENA SC bevindt zich op het adres: Chemin du Four 40; 5020; Namur (Malonne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in TRANSPORTS PAJENA SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS PAJENA SC is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS PAJENA SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS PAJENA SC, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS PAJENA SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRANSPORTS PAJENA SC is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS PAJENA SC, company assigned to the tax number BE06298980712. The company TRANSPORTS PAJENA SC is located at the address: Chemin du Four 40; 5020; Namur (Malonne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in TRANSPORTS PAJENA SC were not found.
The main activity of TRANSPORTS PAJENA SC is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS PAJENA SC is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS PAJENA SC, open positions, location of TRANSPORTS PAJENA SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS PAJENA SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS PAJENA SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS PAJENA SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS PAJENA SC, employees, financial statistics.