Transports Laloux

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Transports Laloux
Private companiesMiscellaneous Retail • Transports Laloux

Contactgegevens Transports Laloux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transports Laloux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transports Laloux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue César de Paepe 5; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 342 96 95; 0475 47 65 33; 0498 87 05 40 (+32-04 342 96 95; 0475 47 65 33; 0498 87 05 40) 04 342 96 95; 0475 47 65 33; 0498 87 05 40 (+32-04 342 96 95; 0475 47 65 33; 0498 87 05 40)

Fax (fax): 04 344 00 28 (+32-04 344 00 28) 04 344 00 28 (+32-04 344 00 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transports Laloux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transports Laloux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transports Laloux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transports Laloux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transports Laloux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transports Laloux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transports Laloux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transports Laloux
Products information Transports Laloux

BTW identificatienummer (tax): BE07542633056
Ondernemingsnummer: 6318481445
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Courier services; Delivery & messenger services; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transports Laloux
(Get full report from official database of BE for Transports Laloux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transports Laloux
Addition kinds of activities for Transports Laloux

8092. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
899908. Communicatiediensten | Communication services
26799902. Filterpapier: gemaakt van aangekocht materiaal | Filter paper: made from purchased material
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec

Werken bij Transports Laloux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transports Laloux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transports Laloux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transports Laloux. Looking for open vacancies in other companies

 • GATEBEDIENDE (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

 • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

 • METSER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

 • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

 • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

 • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Magazijnier Garage (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Transports Laloux in sociale netwerken
Look for responds of Transports Laloux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transports Laloux. Laat een reactie achter voor Transports Laloux. Transports Laloux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transports Laloux. Leave a respond for Transports Laloux. Transports Laloux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transports Laloux op de google maps. Adres en contacten Transports Laloux
Location of Transports Laloux on the google maps. Address and contacts of Transports Laloux

Andere gerelateerde bedrijven als come Transports Laloux Transports Laloux: ABDIJ BETHLEHEM | LE GARAGE DELFOSSE | COBRY | Car Alarm & Radio Service | MEUBELEN EURO-DECO

Other related companies as Transports Laloux: ABDIJ BETHLEHEM | LE GARAGE DELFOSSE | COBRY | Car Alarm & Radio Service | MEUBELEN EURO-DECO

Transports Laloux is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Transports Laloux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07542633056. Het bedrijf Transports Laloux bevindt zich op het adres: Rue César de Paepe 5; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 481,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Courier services; Delivery & messenger services; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Transports Laloux is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transports Laloux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transports Laloux, openstaande posities, locatie van Transports Laloux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transports Laloux is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Transports Laloux, company assigned to the tax number BE07542633056. The company Transports Laloux is located at the address: Rue César de Paepe 5; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 481,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Courier services; Delivery & messenger services; Transport - General.
The main activity of Transports Laloux is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Transports Laloux is not available. You also can look at reviews of Transports Laloux, open positions, location of Transports Laloux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transports Laloux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transports Laloux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transports Laloux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transports Laloux, employees, financial statistics.