Transport Bergmans NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Transport Bergmans NV
Private companiesSocial Services • Transport Bergmans NV

Contactgegevens Transport Bergmans NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transport Bergmans NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transport Bergmans NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 12; 3290; Diest, België

Telefoon (phone): 013 31 15 95; 0473 91 14 42 (+32-013 31 15 95; 0473 91 14 42) 013 31 15 95; 0473 91 14 42 (+32-013 31 15 95; 0473 91 14 42)

Fax (fax): 013 31 21 69 (+32-013 31 21 69) 013 31 21 69 (+32-013 31 21 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transport Bergmans NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transport Bergmans NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transport Bergmans NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transport Bergmans NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transport Bergmans NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transport Bergmans NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transport Bergmans NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transport Bergmans NV
Products information Transport Bergmans NV

BTW identificatienummer (tax): BE04008056640
Ondernemingsnummer: 3209075927
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Furniture - Storage; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transport Bergmans NV
(Get full report from official database of BE for Transport Bergmans NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transport Bergmans NV
Addition kinds of activities for Transport Bergmans NV

226202. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
22210103. Dekbedden en dekbedden, kunstmatige vezels en zijden | Comforters and quilts, manmade fiber and silk
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom

Werken bij Transport Bergmans NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transport Bergmans NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transport Bergmans NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transport Bergmans NV. Looking for open vacancies in other companies

 • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: NORDEX

  Type: Vervanging brugpensioen

  Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

 • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

 • Magazijnier M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

 • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

 • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Projectleider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Vaste Job

  Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vaste Job

  Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

 • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

Zoek naar antwoorden van Transport Bergmans NV in sociale netwerken
Look for responds of Transport Bergmans NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transport Bergmans NV. Laat een reactie achter voor Transport Bergmans NV. Transport Bergmans NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transport Bergmans NV. Leave a respond for Transport Bergmans NV. Transport Bergmans NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transport Bergmans NV op de google maps. Adres en contacten Transport Bergmans NV
Location of Transport Bergmans NV on the google maps. Address and contacts of Transport Bergmans NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Transport Bergmans NV Transport Bergmans NV: D'Hauwer Tim & Jan BVBA | Kennedy | Poème Coiffure | PROFIL AUTO | Indiana caf茅

Other related companies as Transport Bergmans NV: D'Hauwer Tim & Jan BVBA | Kennedy | Poème Coiffure | PROFIL AUTO | Indiana caf茅

Transport Bergmans NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Transport Bergmans NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04008056640. Het bedrijf Transport Bergmans NV bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 12; 3290; Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Transport Bergmans NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transport Bergmans NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transport Bergmans NV, openstaande posities, locatie van Transport Bergmans NV op de kaart.

Transport Bergmans NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Transport Bergmans NV, company assigned to the tax number BE04008056640. The company Transport Bergmans NV is located at the address: Turnhoutsebaan 12; 3290; Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - General.
The main activity of Transport Bergmans NV is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Transport Bergmans NV is not available. You also can look at reviews of Transport Bergmans NV, open positions, location of Transport Bergmans NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transport Bergmans NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transport Bergmans NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transport Bergmans NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transport Bergmans NV, employees, financial statistics.