Transoc SPRL

Contactgegevens Transoc SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transoc SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transoc SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chantier 21; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 751 84 87; 0475 45 93 08 (+32-02 751 84 87; 0475 45 93 08) 02 751 84 87; 0475 45 93 08 (+32-02 751 84 87; 0475 45 93 08)

Fax (fax): 02 751 58 65 (+32-02 751 58 65) 02 751 58 65 (+32-02 751 58 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transoc SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transoc SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transoc SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transoc SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transoc SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transoc SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transoc SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transoc SPRL
Products information Transoc SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05263519287
Ondernemingsnummer: 4643615722
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Transoc SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transoc SPRL
(Get full report from official database of BE for Transoc SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transoc SPRL
Addition kinds of activities for Transoc SPRL

20260208. Yoghurt | Yogurt
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
34329903. Plastic armaturen armaturen, montage | Plastic plumbing fixture fittings, assembly
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
39440700. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
50440302. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij Transoc SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transoc SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transoc SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transoc SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

 • LIJNVERANTWOORDELIJKE BIJ INPAKAFDELING VOEDINGSBEDRIJF TE SINT-GILLIS-WAAS (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat concreet uit: Meehelpen in de inpakafdeling Inpakmachines kunnen omstellen De dagplanning uitvoeren en de medewerkers aansturen Kleine storingen kunnen oplossen aan de inpakmachines Ervoor zorgen dat de kwaliteitscontroles gebeuren en deze ook administratief verwerken

 • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

 • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Studentenjob

  Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

 • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

 • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

 • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

 • architect (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Transoc SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Transoc SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transoc SPRL. Laat een reactie achter voor Transoc SPRL. Transoc SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transoc SPRL. Leave a respond for Transoc SPRL. Transoc SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transoc SPRL op de google maps. Adres en contacten Transoc SPRL
Location of Transoc SPRL on the google maps. Address and contacts of Transoc SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Transoc SPRL Transoc SPRL: VAN DE KEERE | Dulieu Johan | Boogaerts F | Debonne NV | Claudine

Other related companies as Transoc SPRL: VAN DE KEERE | Dulieu Johan | Boogaerts F | Debonne NV | Claudine

Transoc SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Transoc SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05263519287. Het bedrijf Transoc SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Chantier 21; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Transoc SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transoc SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transoc SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transoc SPRL, openstaande posities, locatie van Transoc SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transoc SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Transoc SPRL, company assigned to the tax number BE05263519287. The company Transoc SPRL is located at the address: Rue du Chantier 21; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Transoc SPRL were not found.
The main activity of Transoc SPRL is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Transoc SPRL is not available. You also can look at reviews of Transoc SPRL, open positions, location of Transoc SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transoc SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transoc SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transoc SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transoc SPRL, employees, financial statistics.