Transeuro Worldwide Relocations

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Transeuro Worldwide Relocations
Private companiesNational Security and International Affairs • Transeuro Worldwide Relocations

Contactgegevens Transeuro Worldwide Relocations: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transeuro Worldwide Relocations: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transeuro Worldwide Relocations

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Buda 2B; 1830; Machelen, België

Telefoon (phone): 02 253 25 50 (+32-02 253 25 50) 02 253 25 50 (+32-02 253 25 50)

Fax (fax): 02 253 25 70 (+32-02 253 25 70) 02 253 25 70 (+32-02 253 25 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transeuro Worldwide Relocations: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transeuro Worldwide Relocations"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transeuro Worldwide Relocations"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transeuro Worldwide Relocations, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transeuro Worldwide Relocations. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transeuro Worldwide Relocations, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transeuro Worldwide Relocations. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transeuro Worldwide Relocations
Products information Transeuro Worldwide Relocations

BTW identificatienummer (tax): BE08033447265
Ondernemingsnummer: 9273529052
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Transeuro Worldwide Relocations zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transeuro Worldwide Relocations
(Get full report from official database of BE for Transeuro Worldwide Relocations)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transeuro Worldwide Relocations
Addition kinds of activities for Transeuro Worldwide Relocations

38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair
79110200. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services

Werken bij Transeuro Worldwide Relocations: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transeuro Worldwide Relocations: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transeuro Worldwide Relocations. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transeuro Worldwide Relocations. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van Transeuro Worldwide Relocations in sociale netwerken
Look for responds of Transeuro Worldwide Relocations in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transeuro Worldwide Relocations. Laat een reactie achter voor Transeuro Worldwide Relocations. Transeuro Worldwide Relocations bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transeuro Worldwide Relocations. Leave a respond for Transeuro Worldwide Relocations. Transeuro Worldwide Relocations on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transeuro Worldwide Relocations op de google maps. Adres en contacten Transeuro Worldwide Relocations
Location of Transeuro Worldwide Relocations on the google maps. Address and contacts of Transeuro Worldwide Relocations

Andere gerelateerde bedrijven als come Transeuro Worldwide Relocations Transeuro Worldwide Relocations: HENNUY WILLY | Audace | B. VANISTENDAEL | Best Vision Optics | Gallez Bérénice

Other related companies as Transeuro Worldwide Relocations: HENNUY WILLY | Audace | B. VANISTENDAEL | Best Vision Optics | Gallez Bérénice

Transeuro Worldwide Relocations is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Transeuro Worldwide Relocations, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033447265. Het bedrijf Transeuro Worldwide Relocations bevindt zich op het adres: Steenweg Buda 2B; 1830; Machelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 454,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Transeuro Worldwide Relocations zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transeuro Worldwide Relocations is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transeuro Worldwide Relocations is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transeuro Worldwide Relocations, openstaande posities, locatie van Transeuro Worldwide Relocations op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transeuro Worldwide Relocations is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Transeuro Worldwide Relocations, company assigned to the tax number BE08033447265. The company Transeuro Worldwide Relocations is located at the address: Steenweg Buda 2B; 1830; Machelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 454,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Transeuro Worldwide Relocations were not found.
The main activity of Transeuro Worldwide Relocations is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Transeuro Worldwide Relocations is not available. You also can look at reviews of Transeuro Worldwide Relocations, open positions, location of Transeuro Worldwide Relocations on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transeuro Worldwide Relocations, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transeuro Worldwide Relocations, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transeuro Worldwide Relocations, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transeuro Worldwide Relocations, employees, financial statistics.