Transal SPRL

Contactgegevens Transal SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transal SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transal SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Roua 45; 4432; Ans (Alleur), België

Telefoon (phone): 04 246 44 24; 0475 75 34 42 (+32-04 246 44 24; 0475 75 34 42) 04 246 44 24; 0475 75 34 42 (+32-04 246 44 24; 0475 75 34 42)

Fax (fax): 04 246 08 78 (+32-04 246 08 78) 04 246 08 78 (+32-04 246 08 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transal SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transal SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transal SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transal SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transal SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transal SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transal SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transal SPRL
Products information Transal SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07096862792
Ondernemingsnummer: 8756622314
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Furniture - Storage; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transal SPRL
(Get full report from official database of BE for Transal SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transal SPRL
Addition kinds of activities for Transal SPRL

7033. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
24210200. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted

Werken bij Transal SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transal SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transal SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transal SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

 • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

 • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Technieker HVAC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

 • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: 123 Servi Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

 • Kinderverzorgende (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van Transal SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Transal SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transal SPRL. Laat een reactie achter voor Transal SPRL. Transal SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transal SPRL. Leave a respond for Transal SPRL. Transal SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transal SPRL op de google maps. Adres en contacten Transal SPRL
Location of Transal SPRL on the google maps. Address and contacts of Transal SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Transal SPRL Transal SPRL: YOERI MACQUOI | MOTS ET TABLEAUX | Coppens-Van Impe N | INST.INTERN.RES.BELGIUM | ACE Europe BVBA

Other related companies as Transal SPRL: YOERI MACQUOI | MOTS ET TABLEAUX | Coppens-Van Impe N | INST.INTERN.RES.BELGIUM | ACE Europe BVBA

Transal SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Transal SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07096862792. Het bedrijf Transal SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Roua 45; 4432; Ans (Alleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Transal SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transal SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transal SPRL, openstaande posities, locatie van Transal SPRL op de kaart.

Transal SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Transal SPRL, company assigned to the tax number BE07096862792. The company Transal SPRL is located at the address: Rue du Roua 45; 4432; Ans (Alleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - General.
The main activity of Transal SPRL is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Transal SPRL is not available. You also can look at reviews of Transal SPRL, open positions, location of Transal SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transal SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transal SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transal SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transal SPRL, employees, financial statistics.