YOERI MACQUOI

Contactgegevens YOERI MACQUOI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOERI MACQUOI: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOERI MACQUOI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 81; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13663846 (+32-13663846) 13663846 (+32-13663846)

Fax (fax): +32 (83) 844-82-20 +32 (83) 844-82-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOERI MACQUOI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOERI MACQUOI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOERI MACQUOI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOERI MACQUOI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOERI MACQUOI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOERI MACQUOI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOERI MACQUOI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOERI MACQUOI
Products information YOERI MACQUOI

BTW identificatienummer (tax): BE09043090820
Ondernemingsnummer: 2403778076
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in YOERI MACQUOI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOERI MACQUOI
(Get full report from official database of BE for YOERI MACQUOI)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOERI MACQUOI
Addition kinds of activities for YOERI MACQUOI

508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
78329900. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec
83220101. Volwassen kinderdagverblijf | Adult day care center

Werken bij YOERI MACQUOI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOERI MACQUOI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOERI MACQUOI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOERI MACQUOI. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van YOERI MACQUOI in sociale netwerken
Look for responds of YOERI MACQUOI in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOERI MACQUOI. Laat een reactie achter voor YOERI MACQUOI. YOERI MACQUOI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOERI MACQUOI. Leave a respond for YOERI MACQUOI. YOERI MACQUOI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOERI MACQUOI op de google maps. Adres en contacten YOERI MACQUOI
Location of YOERI MACQUOI on the google maps. Address and contacts of YOERI MACQUOI

Andere gerelateerde bedrijven als come YOERI MACQUOI YOERI MACQUOI: 3C - Corporate Communication Community | TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE | ARNO DECORATIE-ATELIER | CATTEAUX ET CIE SA | Deminor

Other related companies as YOERI MACQUOI: 3C - Corporate Communication Community | TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE | ARNO DECORATIE-ATELIER | CATTEAUX ET CIE SA | Deminor

YOERI MACQUOI is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOERI MACQUOI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09043090820. Het bedrijf YOERI MACQUOI bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 81; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in YOERI MACQUOI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOERI MACQUOI is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOERI MACQUOI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOERI MACQUOI, openstaande posities, locatie van YOERI MACQUOI op de kaart.

YOERI MACQUOI is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOERI MACQUOI, company assigned to the tax number BE09043090820. The company YOERI MACQUOI is located at the address: STATIONSSTRAAT 81; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in YOERI MACQUOI were not found.
The main activity of YOERI MACQUOI is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YOERI MACQUOI is not available. You also can look at reviews of YOERI MACQUOI, open positions, location of YOERI MACQUOI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOERI MACQUOI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOERI MACQUOI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOERI MACQUOI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOERI MACQUOI, employees, financial statistics.