3C - Corporate Communication Community

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • 3C - Corporate Communication Community
Private companiesMotor Freight Transportation • 3C - Corporate Communication Community

Contactgegevens 3C - Corporate Communication Community: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3C - Corporate Communication Community: address, phone, fax, email, website, opening hours

3C - Corporate Communication Community

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1082-Sint Agatha Berchem, België

Telefoon (phone): 02-414.04.32 (+32-02-414.04.32) 02-414.04.32 (+32-02-414.04.32)

Fax (fax): 02-414.96.05 (+32-02-414.96.05) 02-414.96.05 (+32-02-414.96.05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3C - Corporate Communication Community: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3C - Corporate Communication Community"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3C - Corporate Communication Community"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3C - Corporate Communication Community, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3C - Corporate Communication Community. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3C - Corporate Communication Community, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3C - Corporate Communication Community. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3C - Corporate Communication Community
Products information 3C - Corporate Communication Community

BTW identificatienummer (tax): BE04158843994
Ondernemingsnummer: 8805786132
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000 EUR
Werknemers (employees): 3
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in 3C - Corporate Communication Community zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3C - Corporate Communication Community
(Get full report from official database of BE for 3C - Corporate Communication Community)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3C - Corporate Communication Community
Addition kinds of activities for 3C - Corporate Communication Community

23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
38220604. Ontstekingscontroles voor gasapparatuur en ovens, automatisch | Ignition controls for gas appliances and furnaces, automatic
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
51490501. Drankconcentraten | Beverage concentrates

Werken bij 3C - Corporate Communication Community: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3C - Corporate Communication Community: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3C - Corporate Communication Community. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3C - Corporate Communication Community. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van 3C - Corporate Communication Community in sociale netwerken
Look for responds of 3C - Corporate Communication Community in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3C - Corporate Communication Community. Laat een reactie achter voor 3C - Corporate Communication Community. 3C - Corporate Communication Community bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3C - Corporate Communication Community. Leave a respond for 3C - Corporate Communication Community. 3C - Corporate Communication Community on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3C - Corporate Communication Community op de google maps. Adres en contacten 3C - Corporate Communication Community
Location of 3C - Corporate Communication Community on the google maps. Address and contacts of 3C - Corporate Communication Community

Andere gerelateerde bedrijven als come 3C - Corporate Communication Community 3C - Corporate Communication Community: COIFFURE SHAMPOO | De Buck Kathleen | C.C. sprl-DEALER HONKAMAJAT MAISONS TEMOINS RENDEZ-VOUS | ROBOTECH | flv telecom

Other related companies as 3C - Corporate Communication Community: COIFFURE SHAMPOO | De Buck Kathleen | C.C. sprl-DEALER HONKAMAJAT MAISONS TEMOINS RENDEZ-VOUS | ROBOTECH | flv telecom

3C - Corporate Communication Community is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3C - Corporate Communication Community, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04158843994. Het bedrijf 3C - Corporate Communication Community bevindt zich op het adres: 1082-Sint Agatha Berchem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in 3C - Corporate Communication Community zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3C - Corporate Communication Community is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3C - Corporate Communication Community is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3C - Corporate Communication Community, openstaande posities, locatie van 3C - Corporate Communication Community op de kaart.

3C - Corporate Communication Community is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3C - Corporate Communication Community, company assigned to the tax number BE04158843994. The company 3C - Corporate Communication Community is located at the address: 1082-Sint Agatha Berchem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in 3C - Corporate Communication Community were not found.
The main activity of 3C - Corporate Communication Community is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 3C - Corporate Communication Community is not available. You also can look at reviews of 3C - Corporate Communication Community, open positions, location of 3C - Corporate Communication Community on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3C - Corporate Communication Community, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3C - Corporate Communication Community, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3C - Corporate Communication Community, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3C - Corporate Communication Community, employees, financial statistics.