TRANS RAFIK

Contactgegevens TRANS RAFIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANS RAFIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANS RAFIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Héros 54; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 239 11 69 (+32-04 239 11 69) 04 239 11 69 (+32-04 239 11 69)

Fax (fax): +32 (4) 620-39-86 +32 (4) 620-39-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANS RAFIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANS RAFIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANS RAFIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANS RAFIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANS RAFIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANS RAFIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANS RAFIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANS RAFIK
Products information TRANS RAFIK

BTW identificatienummer (tax): BE09642120361
Ondernemingsnummer: 1522949218
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Transport - International

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANS RAFIK
(Get full report from official database of BE for TRANS RAFIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANS RAFIK
Addition kinds of activities for TRANS RAFIK

7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
516999. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
01810105. Planten, potten: groei van | Plants, potted: growing of
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
36479900. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij TRANS RAFIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANS RAFIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANS RAFIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANS RAFIK. Looking for open vacancies in other companies

 • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

  Regio: ACHEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Automation Support Engineer (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

 • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

 • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: POPULIERENHOF

  Type: Flexijob

  Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van TRANS RAFIK in sociale netwerken
Look for responds of TRANS RAFIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANS RAFIK. Laat een reactie achter voor TRANS RAFIK. TRANS RAFIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANS RAFIK. Leave a respond for TRANS RAFIK. TRANS RAFIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANS RAFIK op de google maps. Adres en contacten TRANS RAFIK
Location of TRANS RAFIK on the google maps. Address and contacts of TRANS RAFIK

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANS RAFIK TRANS RAFIK: Decoratie Tadel'Art | HAARSTUDIO NANCY | Lefebure L | HENDRIK VIAENE | De Bruyn

Other related companies as TRANS RAFIK: Decoratie Tadel'Art | HAARSTUDIO NANCY | Lefebure L | HENDRIK VIAENE | De Bruyn

TRANS RAFIK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANS RAFIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09642120361. Het bedrijf TRANS RAFIK bevindt zich op het adres: Rue des Héros 54; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - International.
De hoofdactiviteit van TRANS RAFIK is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANS RAFIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANS RAFIK, openstaande posities, locatie van TRANS RAFIK op de kaart.

TRANS RAFIK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANS RAFIK, company assigned to the tax number BE09642120361. The company TRANS RAFIK is located at the address: Rue des Héros 54; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Transport - International.
The main activity of TRANS RAFIK is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANS RAFIK is not available. You also can look at reviews of TRANS RAFIK, open positions, location of TRANS RAFIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANS RAFIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANS RAFIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANS RAFIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANS RAFIK, employees, financial statistics.