Toussaint M

Contactgegevens Toussaint M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toussaint M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toussaint M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saint-Hubert 40; 5580; Rochefort, België

Telefoon (phone): 084 21 28 33 (+32-084 21 28 33) 084 21 28 33 (+32-084 21 28 33)

Fax (fax): 084 21 28 33 (+32-084 21 28 33) 084 21 28 33 (+32-084 21 28 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toussaint M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toussaint M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toussaint M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toussaint M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toussaint M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toussaint M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toussaint M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toussaint M
Products information Toussaint M

BTW identificatienummer (tax): BE09457550048
Ondernemingsnummer: 3131347656
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Toussaint M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toussaint M
(Get full report from official database of BE for Toussaint M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toussaint M
Addition kinds of activities for Toussaint M

478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
35490100. Tekenmachines | Drawing machinery
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation

Werken bij Toussaint M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toussaint M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toussaint M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toussaint M. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC kunstof (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

 • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

 • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

 • Model based ingenieur (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

 • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Bediende boekhouding (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Axxi

  Type: Vaste Job

  Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DELY MARC

  Type: Flexijob

  prei schonen en sorteren voor verkoop

 • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Auberge du pecheur

  Type: Flexijob

  Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Toussaint M in sociale netwerken
Look for responds of Toussaint M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toussaint M. Laat een reactie achter voor Toussaint M. Toussaint M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toussaint M. Leave a respond for Toussaint M. Toussaint M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toussaint M op de google maps. Adres en contacten Toussaint M
Location of Toussaint M on the google maps. Address and contacts of Toussaint M

Andere gerelateerde bedrijven als come Toussaint M Toussaint M: BOGAERTS / BOCO DRINKS | Amival V.Z.W. | Schuermans S | O. KROCHMAL | Van Muylem Ingrid

Other related companies as Toussaint M: BOGAERTS / BOCO DRINKS | Amival V.Z.W. | Schuermans S | O. KROCHMAL | Van Muylem Ingrid

Toussaint M is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Toussaint M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09457550048. Het bedrijf Toussaint M bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Hubert 40; 5580; Rochefort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 600,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Toussaint M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toussaint M is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toussaint M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toussaint M, openstaande posities, locatie van Toussaint M op de kaart.

Toussaint M is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Toussaint M, company assigned to the tax number BE09457550048. The company Toussaint M is located at the address: Rue de Saint-Hubert 40; 5580; Rochefort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 600,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Toussaint M were not found.
The main activity of Toussaint M is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Toussaint M is not available. You also can look at reviews of Toussaint M, open positions, location of Toussaint M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toussaint M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toussaint M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toussaint M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toussaint M, employees, financial statistics.