Van Muylem Ingrid

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van Muylem Ingrid
Private companiesTransportation by Air • Van Muylem Ingrid

Contactgegevens Van Muylem Ingrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Muylem Ingrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Muylem Ingrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Opperveldlaan 7; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 267 04 10 (+32-02 267 04 10) 02 267 04 10 (+32-02 267 04 10)

Fax (fax): +32 (87) 929-35-17 +32 (87) 929-35-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Muylem Ingrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Muylem Ingrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Muylem Ingrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Muylem Ingrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Muylem Ingrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Muylem Ingrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Muylem Ingrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Muylem Ingrid
Products information Van Muylem Ingrid

BTW identificatienummer (tax): BE08670654296
Ondernemingsnummer: 5006439208
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van Muylem Ingrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Muylem Ingrid
(Get full report from official database of BE for Van Muylem Ingrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Muylem Ingrid
Addition kinds of activities for Van Muylem Ingrid

1542. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry
55310000. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores

Werken bij Van Muylem Ingrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Muylem Ingrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Muylem Ingrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Muylem Ingrid. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

 • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

 • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

 • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

 • Regiomanager (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JobIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Winkelbediende (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: D-VERSMARKT

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Van Muylem Ingrid in sociale netwerken
Look for responds of Van Muylem Ingrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Muylem Ingrid. Laat een reactie achter voor Van Muylem Ingrid. Van Muylem Ingrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Muylem Ingrid. Leave a respond for Van Muylem Ingrid. Van Muylem Ingrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Muylem Ingrid op de google maps. Adres en contacten Van Muylem Ingrid
Location of Van Muylem Ingrid on the google maps. Address and contacts of Van Muylem Ingrid

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Muylem Ingrid Van Muylem Ingrid: HAPPY POST ETC. | ECQ Applications BVBA | JEAN CLOQUET | Deroux Julie | Gite du Séquoia

Other related companies as Van Muylem Ingrid: HAPPY POST ETC. | ECQ Applications BVBA | JEAN CLOQUET | Deroux Julie | Gite du Séquoia

Van Muylem Ingrid is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Muylem Ingrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670654296. Het bedrijf Van Muylem Ingrid bevindt zich op het adres: Opperveldlaan 7; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Muylem Ingrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Muylem Ingrid is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Muylem Ingrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Muylem Ingrid, openstaande posities, locatie van Van Muylem Ingrid op de kaart.

Van Muylem Ingrid is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Muylem Ingrid, company assigned to the tax number BE08670654296. The company Van Muylem Ingrid is located at the address: Opperveldlaan 7; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Muylem Ingrid were not found.
The main activity of Van Muylem Ingrid is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Muylem Ingrid is not available. You also can look at reviews of Van Muylem Ingrid, open positions, location of Van Muylem Ingrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Muylem Ingrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Muylem Ingrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Muylem Ingrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Muylem Ingrid, employees, financial statistics.