Deroux Julie

Contactgegevens Deroux Julie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deroux Julie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deroux Julie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Martin 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre, België

Telefoon (phone): 0475 66 04 80 (+32-0475 66 04 80) 0475 66 04 80 (+32-0475 66 04 80)

Fax (fax): +32 (67) 438-54-16 +32 (67) 438-54-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deroux Julie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deroux Julie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deroux Julie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deroux Julie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deroux Julie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deroux Julie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deroux Julie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deroux Julie
Products information Deroux Julie

BTW identificatienummer (tax): BE01483673095
Ondernemingsnummer: 8332275390
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Deroux Julie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deroux Julie
(Get full report from official database of BE for Deroux Julie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deroux Julie
Addition kinds of activities for Deroux Julie

367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
30890209. Bloempotten, kunststoffen | Flower pots, plastics
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
35940201. Motoren, pneumatisch | Motors, pneumatic
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec

Werken bij Deroux Julie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deroux Julie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deroux Julie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deroux Julie. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

Zoek naar antwoorden van Deroux Julie in sociale netwerken
Look for responds of Deroux Julie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deroux Julie. Laat een reactie achter voor Deroux Julie. Deroux Julie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deroux Julie. Leave a respond for Deroux Julie. Deroux Julie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deroux Julie op de google maps. Adres en contacten Deroux Julie
Location of Deroux Julie on the google maps. Address and contacts of Deroux Julie

Andere gerelateerde bedrijven als come Deroux Julie Deroux Julie: Lefebvre Agence BVBA | Veha NV | SPRIMONT | HERMAN BERCKMOES | PIROTTE RICHARD & KATIA

Other related companies as Deroux Julie: Lefebvre Agence BVBA | Veha NV | SPRIMONT | HERMAN BERCKMOES | PIROTTE RICHARD & KATIA

Deroux Julie is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deroux Julie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01483673095. Het bedrijf Deroux Julie bevindt zich op het adres: Rue Saint-Martin 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Deroux Julie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deroux Julie is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deroux Julie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deroux Julie, openstaande posities, locatie van Deroux Julie op de kaart.

Deroux Julie is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deroux Julie, company assigned to the tax number BE01483673095. The company Deroux Julie is located at the address: Rue Saint-Martin 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Deroux Julie were not found.
The main activity of Deroux Julie is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deroux Julie is not available. You also can look at reviews of Deroux Julie, open positions, location of Deroux Julie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deroux Julie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deroux Julie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deroux Julie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deroux Julie, employees, financial statistics.