TMB

Contactgegevens TMB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TMB: address, phone, fax, email, website, opening hours

TMB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kouterveldstraat 10-12; 1831; Machelen (Diegem), België

Telefoon (phone): 02 712 40 60 (+32-02 712 40 60) 02 712 40 60 (+32-02 712 40 60)

Fax (fax): +32 (87) 469-20-96 +32 (87) 469-20-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TMB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TMB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TMB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TMB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TMB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TMB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TMB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TMB
Products information TMB

BTW identificatienummer (tax): BE02175537109
Ondernemingsnummer: 3749603271
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Transport - Machines & indivisible parts

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TMB
(Get full report from official database of BE for TMB)

Aanvulling soorten activiteiten voor TMB
Addition kinds of activities for TMB

862199. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec
12419902. Bituminous coal mining services, contract basis | Bituminous coal mining services, contract basis
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
35640106. Precipitators, elektrostatische | Precipitators, electrostatic
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij TMB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TMB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TMB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TMB. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

 • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

 • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

 • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

 • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

 • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

 • Orderpicker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

 • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Receptionist(e) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hospitality House

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

 • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van TMB in sociale netwerken
Look for responds of TMB in social networks

Lees alle opmerkingen voor TMB. Laat een reactie achter voor TMB. TMB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TMB. Leave a respond for TMB. TMB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TMB op de google maps. Adres en contacten TMB
Location of TMB on the google maps. Address and contacts of TMB

Andere gerelateerde bedrijven als come TMB TMB: Aqua-Center sa | DAMART | SUPERMARCH? | BAKKERIJ DE RENET | C.P.L. INDUSTRIE SA

Other related companies as TMB: Aqua-Center sa | DAMART | SUPERMARCH? | BAKKERIJ DE RENET | C.P.L. INDUSTRIE SA

TMB is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TMB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02175537109. Het bedrijf TMB bevindt zich op het adres: Kouterveldstraat 10-12; 1831; Machelen (Diegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - Machines & indivisible parts.
De hoofdactiviteit van TMB is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TMB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TMB, openstaande posities, locatie van TMB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TMB is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TMB, company assigned to the tax number BE02175537109. The company TMB is located at the address: Kouterveldstraat 10-12; 1831; Machelen (Diegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Transport - Machines & indivisible parts.
The main activity of TMB is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TMB is not available. You also can look at reviews of TMB, open positions, location of TMB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TMB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TMB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TMB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TMB, employees, financial statistics.