Taxi Verboven Vracht NV

Contactgegevens Taxi Verboven Vracht NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taxi Verboven Vracht NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taxi Verboven Vracht NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 108; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 326 66 00; 03 324 24 24 (+32-03 326 66 00; 03 324 24 24) 03 326 66 00; 03 324 24 24 (+32-03 326 66 00; 03 324 24 24)

Fax (fax): 03 326 08 20 (+32-03 326 08 20) 03 326 08 20 (+32-03 326 08 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taxi Verboven Vracht NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taxi Verboven Vracht NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taxi Verboven Vracht NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taxi Verboven Vracht NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taxi Verboven Vracht NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taxi Verboven Vracht NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taxi Verboven Vracht NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taxi Verboven Vracht NV
Products information Taxi Verboven Vracht NV

BTW identificatienummer (tax): BE01632537841
Ondernemingsnummer: 6070739746
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Courier services; Express freight transport; Transport - General; Transport - International

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taxi Verboven Vracht NV
(Get full report from official database of BE for Taxi Verboven Vracht NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taxi Verboven Vracht NV
Addition kinds of activities for Taxi Verboven Vracht NV

09130000. schelpdier | Shellfish
22820302. Mohairgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Mohair yarn: twisting, winding, or spooling
30691502. Gietstukken, rubber | Castings, rubber
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
35419907. Keysetting machines | Keysetting machines
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization

Werken bij Taxi Verboven Vracht NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taxi Verboven Vracht NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taxi Verboven Vracht NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taxi Verboven Vracht NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

 • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

 • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

 • DAKWERKER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Marketing bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

 • Administratief bediende planning (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

 • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

  Type: Leercontract

  Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van Taxi Verboven Vracht NV in sociale netwerken
Look for responds of Taxi Verboven Vracht NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taxi Verboven Vracht NV. Laat een reactie achter voor Taxi Verboven Vracht NV. Taxi Verboven Vracht NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taxi Verboven Vracht NV. Leave a respond for Taxi Verboven Vracht NV. Taxi Verboven Vracht NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taxi Verboven Vracht NV op de google maps. Adres en contacten Taxi Verboven Vracht NV
Location of Taxi Verboven Vracht NV on the google maps. Address and contacts of Taxi Verboven Vracht NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Taxi Verboven Vracht NV Taxi Verboven Vracht NV: DAVID LLOYD UCCLE | LENAERS-ALISUN | DEMOLDER ORTHOS | Ideal Canin | FIDELIA BVBA

Other related companies as Taxi Verboven Vracht NV: DAVID LLOYD UCCLE | LENAERS-ALISUN | DEMOLDER ORTHOS | Ideal Canin | FIDELIA BVBA

Taxi Verboven Vracht NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taxi Verboven Vracht NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01632537841. Het bedrijf Taxi Verboven Vracht NV bevindt zich op het adres: Kapelstraat 108; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 438,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Courier services; Express freight transport; Transport - General; Transport - International.
De hoofdactiviteit van Taxi Verboven Vracht NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taxi Verboven Vracht NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taxi Verboven Vracht NV, openstaande posities, locatie van Taxi Verboven Vracht NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Taxi Verboven Vracht NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taxi Verboven Vracht NV, company assigned to the tax number BE01632537841. The company Taxi Verboven Vracht NV is located at the address: Kapelstraat 108; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 438,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Courier services; Express freight transport; Transport - General; Transport - International.
The main activity of Taxi Verboven Vracht NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Taxi Verboven Vracht NV is not available. You also can look at reviews of Taxi Verboven Vracht NV, open positions, location of Taxi Verboven Vracht NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taxi Verboven Vracht NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taxi Verboven Vracht NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taxi Verboven Vracht NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taxi Verboven Vracht NV, employees, financial statistics.