T.M.E.

Contactgegevens T.M.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.M.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.M.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rasselstraat 56; 1731; Asse (Relegem), België

Telefoon (phone): 02 461 15 19; 0497 47 19 90 (+32-02 461 15 19; 0497 47 19 90) 02 461 15 19; 0497 47 19 90 (+32-02 461 15 19; 0497 47 19 90)

Fax (fax): 02 461 29 83 (+32-02 461 29 83) 02 461 29 83 (+32-02 461 29 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.M.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.M.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.M.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.M.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.M.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.M.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.M.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.M.E.
Products information T.M.E.

BTW identificatienummer (tax): BE02346099853
Ondernemingsnummer: 4031127929
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Express freight transport; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.M.E.
(Get full report from official database of BE for T.M.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.M.E.
Addition kinds of activities for T.M.E.

287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
703203. Sportkampen | Sporting camps
802101. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
16290501. Chemische fabriek en raffinaderijbouw | Chemical plant and refinery construction
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
28449901. Badzout | Bath salts
79991514. Wax museum, commercieel | Wax museum, commercial

Werken bij T.M.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.M.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.M.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.M.E.. Looking for open vacancies in other companies

 • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

 • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

 • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Brussel Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

 • Software Developer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

 • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

 • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Treasury Manager regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

Zoek naar antwoorden van T.M.E. in sociale netwerken
Look for responds of T.M.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.M.E.. Laat een reactie achter voor T.M.E.. T.M.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.M.E.. Leave a respond for T.M.E.. T.M.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.M.E. op de google maps. Adres en contacten T.M.E.
Location of T.M.E. on the google maps. Address and contacts of T.M.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.M.E. T.M.E.: Rossignol (Home du) | ?T PISTOLEEKE | LABO A MOREAUX & J VAN MEEUWEN scprl | S?BASTIEN SOULASSE | Bradley's

Other related companies as T.M.E.: Rossignol (Home du) | ?T PISTOLEEKE | LABO A MOREAUX & J VAN MEEUWEN scprl | S?BASTIEN SOULASSE | Bradley's

T.M.E. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.M.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02346099853. Het bedrijf T.M.E. bevindt zich op het adres: Rasselstraat 56; 1731; Asse (Relegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 479,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Express freight transport; Transport - General.
De hoofdactiviteit van T.M.E. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.M.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.M.E., openstaande posities, locatie van T.M.E. op de kaart.

T.M.E. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.M.E., company assigned to the tax number BE02346099853. The company T.M.E. is located at the address: Rasselstraat 56; 1731; Asse (Relegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 479,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Express freight transport; Transport - General.
The main activity of T.M.E. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of T.M.E. is not available. You also can look at reviews of T.M.E., open positions, location of T.M.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.M.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.M.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.M.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.M.E., employees, financial statistics.