STE COOP. JULIEN RAGAZZO

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • STE COOP. JULIEN RAGAZZO
Private companiesEducational Services • STE COOP. JULIEN RAGAZZO

Contactgegevens STE COOP. JULIEN RAGAZZO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STE COOP. JULIEN RAGAZZO: address, phone, fax, email, website, opening hours

STE COOP. JULIEN RAGAZZO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bornes 2; 6044; Charleroi (Roux), België

Telefoon (phone): +32 (50) 216-62-53 +32 (50) 216-62-53

Fax (fax): 071 40 27 57 (+32-071 40 27 57) 071 40 27 57 (+32-071 40 27 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STE COOP. JULIEN RAGAZZO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STE COOP. JULIEN RAGAZZO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STE COOP. JULIEN RAGAZZO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STE COOP. JULIEN RAGAZZO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STE COOP. JULIEN RAGAZZO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STE COOP. JULIEN RAGAZZO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STE COOP. JULIEN RAGAZZO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STE COOP. JULIEN RAGAZZO
Products information STE COOP. JULIEN RAGAZZO

BTW identificatienummer (tax): BE02411193847
Ondernemingsnummer: 2660308837
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in STE COOP. JULIEN RAGAZZO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STE COOP. JULIEN RAGAZZO
(Get full report from official database of BE for STE COOP. JULIEN RAGAZZO)

Aanvulling soorten activiteiten voor STE COOP. JULIEN RAGAZZO
Addition kinds of activities for STE COOP. JULIEN RAGAZZO

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
02799902. Laboratorium dierenboerderij | Laboratory animal farm
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
28190106. Jodium, elementair | Iodine, elemental
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials

Werken bij STE COOP. JULIEN RAGAZZO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STE COOP. JULIEN RAGAZZO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STE COOP. JULIEN RAGAZZO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STE COOP. JULIEN RAGAZZO. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

 • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ID LOGISTICS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

 • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

 • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

 • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

 • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

 • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

 • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Zaalmedewerker (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DEBOEVERIES

  Type: Flexijob

  Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van STE COOP. JULIEN RAGAZZO in sociale netwerken
Look for responds of STE COOP. JULIEN RAGAZZO in social networks

Lees alle opmerkingen voor STE COOP. JULIEN RAGAZZO. Laat een reactie achter voor STE COOP. JULIEN RAGAZZO. STE COOP. JULIEN RAGAZZO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STE COOP. JULIEN RAGAZZO. Leave a respond for STE COOP. JULIEN RAGAZZO. STE COOP. JULIEN RAGAZZO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STE COOP. JULIEN RAGAZZO op de google maps. Adres en contacten STE COOP. JULIEN RAGAZZO
Location of STE COOP. JULIEN RAGAZZO on the google maps. Address and contacts of STE COOP. JULIEN RAGAZZO

Andere gerelateerde bedrijven als come STE COOP. JULIEN RAGAZZO STE COOP. JULIEN RAGAZZO: KBC | ROBERT HERMANN | Sylvain | MARC NUYENS | Vanham G

Other related companies as STE COOP. JULIEN RAGAZZO: KBC | ROBERT HERMANN | Sylvain | MARC NUYENS | Vanham G

STE COOP. JULIEN RAGAZZO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STE COOP. JULIEN RAGAZZO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02411193847. Het bedrijf STE COOP. JULIEN RAGAZZO bevindt zich op het adres: Rue des Bornes 2; 6044; Charleroi (Roux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in STE COOP. JULIEN RAGAZZO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STE COOP. JULIEN RAGAZZO is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STE COOP. JULIEN RAGAZZO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STE COOP. JULIEN RAGAZZO, openstaande posities, locatie van STE COOP. JULIEN RAGAZZO op de kaart.

STE COOP. JULIEN RAGAZZO is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STE COOP. JULIEN RAGAZZO, company assigned to the tax number BE02411193847. The company STE COOP. JULIEN RAGAZZO is located at the address: Rue des Bornes 2; 6044; Charleroi (Roux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in STE COOP. JULIEN RAGAZZO were not found.
The main activity of STE COOP. JULIEN RAGAZZO is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STE COOP. JULIEN RAGAZZO is not available. You also can look at reviews of STE COOP. JULIEN RAGAZZO, open positions, location of STE COOP. JULIEN RAGAZZO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STE COOP. JULIEN RAGAZZO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STE COOP. JULIEN RAGAZZO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STE COOP. JULIEN RAGAZZO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STE COOP. JULIEN RAGAZZO, employees, financial statistics.