SOFANIE

Contactgegevens SOFANIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFANIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFANIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ten Bogaerdelaan 2; 8670; Koksijde, België

Telefoon (phone): 058 51 34 37; 058 52 18 88 (+32-058 51 34 37; 058 52 18 88) 058 51 34 37; 058 52 18 88 (+32-058 51 34 37; 058 52 18 88)

Fax (fax): 058 52 21 88 (+32-058 52 21 88) 058 52 21 88 (+32-058 52 21 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFANIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFANIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFANIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFANIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFANIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFANIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFANIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFANIE
Products information SOFANIE

BTW identificatienummer (tax): BE03883087158
Ondernemingsnummer: 5423095703
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Furniture - Storage; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFANIE
(Get full report from official database of BE for SOFANIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFANIE
Addition kinds of activities for SOFANIE

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
382102. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
26550301. Cases, mailing: gemaakt van aangeschaft materiaal | Cases, mailing: made from purchased material
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
38299911. Photopitometers | Photopitometers
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
73130202. Koerant reclame vertegenwoordiger | Newspaper advertising representative
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital

Werken bij SOFANIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFANIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFANIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFANIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

 • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

 • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

 • Werfleider wegen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

 • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

 • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: DEPRO PROFILES

  Type: Vaste Job

  - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van SOFANIE in sociale netwerken
Look for responds of SOFANIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFANIE. Laat een reactie achter voor SOFANIE. SOFANIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFANIE. Leave a respond for SOFANIE. SOFANIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFANIE op de google maps. Adres en contacten SOFANIE
Location of SOFANIE on the google maps. Address and contacts of SOFANIE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFANIE SOFANIE: FRITUUR DE BAAN | JEAN DUVIVIER | VRIJE BASISSCHOOL | ETIENNE D'HERDE | MARC THIJS

Other related companies as SOFANIE: FRITUUR DE BAAN | JEAN DUVIVIER | VRIJE BASISSCHOOL | ETIENNE D'HERDE | MARC THIJS

SOFANIE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFANIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883087158. Het bedrijf SOFANIE bevindt zich op het adres: Ten Bogaerdelaan 2; 8670; Koksijde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 627,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van SOFANIE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFANIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFANIE, openstaande posities, locatie van SOFANIE op de kaart.

SOFANIE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFANIE, company assigned to the tax number BE03883087158. The company SOFANIE is located at the address: Ten Bogaerdelaan 2; 8670; Koksijde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 627,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Trucks & vans - Hire.
The main activity of SOFANIE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFANIE is not available. You also can look at reviews of SOFANIE, open positions, location of SOFANIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFANIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFANIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFANIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFANIE, employees, financial statistics.