Smullenberghs BVBA

Contactgegevens Smullenberghs BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smullenberghs BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smullenberghs BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neremweg 92; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 54 79 (+32-012 23 54 79) 012 23 54 79 (+32-012 23 54 79)

Fax (fax): 012 39 18 60 (+32-012 39 18 60) 012 39 18 60 (+32-012 39 18 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smullenberghs BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smullenberghs BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smullenberghs BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smullenberghs BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smullenberghs BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smullenberghs BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smullenberghs BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smullenberghs BVBA
Products information Smullenberghs BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06095184326
Ondernemingsnummer: 9610534667
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smullenberghs BVBA
(Get full report from official database of BE for Smullenberghs BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smullenberghs BVBA
Addition kinds of activities for Smullenberghs BVBA

203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
31449902. Dress schoenen, vrouwen | Dress shoes, women's
35489900. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
51720100. gassen | Gases

Werken bij Smullenberghs BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smullenberghs BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smullenberghs BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smullenberghs BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

 • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

 • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

 • Operator (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

 • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Jobstudent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

 • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

 • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: CARYA GROUP

  Type: Vaste Job

  je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

 • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

 • KELNER (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

Zoek naar antwoorden van Smullenberghs BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Smullenberghs BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smullenberghs BVBA. Laat een reactie achter voor Smullenberghs BVBA. Smullenberghs BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smullenberghs BVBA. Leave a respond for Smullenberghs BVBA. Smullenberghs BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smullenberghs BVBA op de google maps. Adres en contacten Smullenberghs BVBA
Location of Smullenberghs BVBA on the google maps. Address and contacts of Smullenberghs BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Smullenberghs BVBA Smullenberghs BVBA: Goossens T | Maes J Tassin BVBA | JANSSENS QUIRIJNEN | TOPP COMPUTING | Blanchaert Ann

Other related companies as Smullenberghs BVBA: Goossens T | Maes J Tassin BVBA | JANSSENS QUIRIJNEN | TOPP COMPUTING | Blanchaert Ann

Smullenberghs BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smullenberghs BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06095184326. Het bedrijf Smullenberghs BVBA bevindt zich op het adres: Neremweg 92; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Smullenberghs BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smullenberghs BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smullenberghs BVBA, openstaande posities, locatie van Smullenberghs BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smullenberghs BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smullenberghs BVBA, company assigned to the tax number BE06095184326. The company Smullenberghs BVBA is located at the address: Neremweg 92; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Smullenberghs BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Smullenberghs BVBA is not available. You also can look at reviews of Smullenberghs BVBA, open positions, location of Smullenberghs BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smullenberghs BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smullenberghs BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smullenberghs BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smullenberghs BVBA, employees, financial statistics.