SMETS MARC

Contactgegevens SMETS MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMETS MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMETS MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Willibrordusstraat 86; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 236 46 46 (+32-03 236 46 46) 03 236 46 46 (+32-03 236 46 46)

Fax (fax): 03 236 94 60 (+32-03 236 94 60) 03 236 94 60 (+32-03 236 94 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMETS MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMETS MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMETS MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMETS MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMETS MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMETS MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMETS MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMETS MARC
Products information SMETS MARC

BTW identificatienummer (tax): BE03460113525
Ondernemingsnummer: 4609008789
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SMETS MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMETS MARC
(Get full report from official database of BE for SMETS MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMETS MARC
Addition kinds of activities for SMETS MARC

22310102. Panties: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Pantings: wool, mohair, or similar fibers
31110300. Lederverwerking | Leather processing
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment
53110000. Warenhuizen | Department stores
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding

Werken bij SMETS MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMETS MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMETS MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMETS MARC. Looking for open vacancies in other companies

 • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

 • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

 • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

 • Chauffeur (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

 • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

 • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Hulpkoks (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: TRACK 75

  Type: Vaste Job

  Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van SMETS MARC in sociale netwerken
Look for responds of SMETS MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMETS MARC. Laat een reactie achter voor SMETS MARC. SMETS MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMETS MARC. Leave a respond for SMETS MARC. SMETS MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMETS MARC op de google maps. Adres en contacten SMETS MARC
Location of SMETS MARC on the google maps. Address and contacts of SMETS MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come SMETS MARC SMETS MARC: MARCEL AERTS | COMPAGNIE LES M?T?ORES | ANJA FUX | KOENRAADT | JOZEF DE WITTE

Other related companies as SMETS MARC: MARCEL AERTS | COMPAGNIE LES M?T?ORES | ANJA FUX | KOENRAADT | JOZEF DE WITTE

SMETS MARC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMETS MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03460113525. Het bedrijf SMETS MARC bevindt zich op het adres: Sint-Willibrordusstraat 86; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in SMETS MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMETS MARC is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMETS MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMETS MARC, openstaande posities, locatie van SMETS MARC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMETS MARC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMETS MARC, company assigned to the tax number BE03460113525. The company SMETS MARC is located at the address: Sint-Willibrordusstraat 86; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in SMETS MARC were not found.
The main activity of SMETS MARC is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SMETS MARC is not available. You also can look at reviews of SMETS MARC, open positions, location of SMETS MARC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMETS MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMETS MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMETS MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMETS MARC, employees, financial statistics.