Silogics

Contactgegevens Silogics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silogics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silogics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Inquisition 8; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 735 91 14 (+32-02 735 91 14) 02 735 91 14 (+32-02 735 91 14)

Fax (fax): 02 735 24 41 (+32-02 735 24 41) 02 735 24 41 (+32-02 735 24 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silogics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silogics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silogics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silogics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silogics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silogics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silogics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silogics
Products information Silogics

BTW identificatienummer (tax): BE05266265869
Ondernemingsnummer: 8155395507
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Silogics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silogics
(Get full report from official database of BE for Silogics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silogics
Addition kinds of activities for Silogics

331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
372499. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
36439902. Grondklemmen (elektrische bedradingstoestellen) | Ground clamps (electric wiring devices)
95320402. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, staatsregering | Urban and community development, state government

Werken bij Silogics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silogics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silogics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silogics. Looking for open vacancies in other companies

 • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

 • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

 • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

 • Operator assemblage (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

 • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

 • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

  Regio: LEMBERGE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

 • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: BE0876553564

  Type: Vaste Job

  plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

 • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

 • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van Silogics in sociale netwerken
Look for responds of Silogics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silogics. Laat een reactie achter voor Silogics. Silogics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silogics. Leave a respond for Silogics. Silogics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silogics op de google maps. Adres en contacten Silogics
Location of Silogics on the google maps. Address and contacts of Silogics

Andere gerelateerde bedrijven als come Silogics Silogics: Imovan | Arno | Houdart Marc Menuiserie Scrl | FA. LEEWARD & WINDWARD | Defra Tuinmachines BVBA

Other related companies as Silogics: Imovan | Arno | Houdart Marc Menuiserie Scrl | FA. LEEWARD & WINDWARD | Defra Tuinmachines BVBA

Silogics is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silogics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266265869. Het bedrijf Silogics bevindt zich op het adres: Rue de l'Inquisition 8; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Silogics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Silogics is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silogics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silogics, openstaande posities, locatie van Silogics op de kaart.

Silogics is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silogics, company assigned to the tax number BE05266265869. The company Silogics is located at the address: Rue de l'Inquisition 8; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Silogics were not found.
The main activity of Silogics is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Silogics is not available. You also can look at reviews of Silogics, open positions, location of Silogics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silogics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silogics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silogics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silogics, employees, financial statistics.