Schollaert NV

Contactgegevens Schollaert NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schollaert NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schollaert NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwewandeling 125; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 10 85; 09 225 25 42 (+32-09 225 10 85; 09 225 25 42) 09 225 10 85; 09 225 25 42 (+32-09 225 10 85; 09 225 25 42)

Fax (fax): 09 224 38 10 (+32-09 224 38 10) 09 224 38 10 (+32-09 224 38 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schollaert NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schollaert NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schollaert NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schollaert NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schollaert NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schollaert NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schollaert NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schollaert NV
Products information Schollaert NV

BTW identificatienummer (tax): BE09554229736
Ondernemingsnummer: 6145996093
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Archives - Destruction & conservation; Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schollaert NV
(Get full report from official database of BE for Schollaert NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schollaert NV
Addition kinds of activities for Schollaert NV

382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
31110105. Riemleer | Strap leather
34690300. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
35590302. Ontvettingsmachines, automotive en industriële | Degreasing machines, automotive and industrial
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon

Werken bij Schollaert NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schollaert NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schollaert NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schollaert NV. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • cnc-operator (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

 • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: O.V.D. INVEST

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

 • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

 • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van Schollaert NV in sociale netwerken
Look for responds of Schollaert NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schollaert NV. Laat een reactie achter voor Schollaert NV. Schollaert NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schollaert NV. Leave a respond for Schollaert NV. Schollaert NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schollaert NV op de google maps. Adres en contacten Schollaert NV
Location of Schollaert NV on the google maps. Address and contacts of Schollaert NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Schollaert NV Schollaert NV: FLMULTIVISION SCREENS SPRL | LADBROKES | Vanschoenwinkel | BADMINTON CLUB MANAGE | Staelens l

Other related companies as Schollaert NV: FLMULTIVISION SCREENS SPRL | LADBROKES | Vanschoenwinkel | BADMINTON CLUB MANAGE | Staelens l

Schollaert NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schollaert NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09554229736. Het bedrijf Schollaert NV bevindt zich op het adres: Nieuwewandeling 125; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation; Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Schollaert NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schollaert NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schollaert NV, openstaande posities, locatie van Schollaert NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schollaert NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schollaert NV, company assigned to the tax number BE09554229736. The company Schollaert NV is located at the address: Nieuwewandeling 125; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Archives - Destruction & conservation; Furniture - Storage.
The main activity of Schollaert NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schollaert NV is not available. You also can look at reviews of Schollaert NV, open positions, location of Schollaert NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schollaert NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schollaert NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schollaert NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schollaert NV, employees, financial statistics.