Schippers B

Contactgegevens Schippers B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schippers B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schippers B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Retinne 92; 4620; Fléron, België

Telefoon (phone): 04 358 83 83 (+32-04 358 83 83) 04 358 83 83 (+32-04 358 83 83)

Fax (fax): 04 358 83 83 (+32-04 358 83 83) 04 358 83 83 (+32-04 358 83 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schippers B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schippers B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schippers B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schippers B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schippers B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schippers B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schippers B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schippers B
Products information Schippers B

BTW identificatienummer (tax): BE04304412841
Ondernemingsnummer: 5930114746
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Schippers B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schippers B
(Get full report from official database of BE for Schippers B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schippers B
Addition kinds of activities for Schippers B

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
226200. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
33650102. Ziekenhuisgereedschap, gegoten aluminium | Hospital utensils, cast aluminum
34430110. Brandstoftanks (olie, gas, enz.), Metalen plaat | Fuel tanks (oil, gas, etc.), metal plate
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps
51220300. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
58120111. Libanese restaurant | Lebanese restaurant
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies

Werken bij Schippers B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schippers B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schippers B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schippers B. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister-helper (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

 • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

 • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

 • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: MC DONALD'S

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

 • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

 • Atlassian Professional (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

 • Magazijnbediende (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Schippers B in sociale netwerken
Look for responds of Schippers B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schippers B. Laat een reactie achter voor Schippers B. Schippers B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schippers B. Leave a respond for Schippers B. Schippers B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schippers B op de google maps. Adres en contacten Schippers B
Location of Schippers B on the google maps. Address and contacts of Schippers B

Andere gerelateerde bedrijven als come Schippers B Schippers B: ETS DANIEL | WUYTS | Delta Vieuw | JEAN-PAUL LEDOUX | LOUIS CRISTENS

Other related companies as Schippers B: ETS DANIEL | WUYTS | Delta Vieuw | JEAN-PAUL LEDOUX | LOUIS CRISTENS

Schippers B is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schippers B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04304412841. Het bedrijf Schippers B bevindt zich op het adres: Rue de Retinne 92; 4620; Fléron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Schippers B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schippers B is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schippers B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schippers B, openstaande posities, locatie van Schippers B op de kaart.

Schippers B is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schippers B, company assigned to the tax number BE04304412841. The company Schippers B is located at the address: Rue de Retinne 92; 4620; Fléron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Schippers B were not found.
The main activity of Schippers B is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schippers B is not available. You also can look at reviews of Schippers B, open positions, location of Schippers B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schippers B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schippers B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schippers B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schippers B, employees, financial statistics.