Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Contactgegevens Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Robermont 14; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 42 42; 04 342 50 50; 04 342 53 22 (+32-04 342 42 42; 04 342 50 50; 04 342 53 22) 04 342 42 42; 04 342 50 50; 04 342 53 22 (+32-04 342 42 42; 04 342 50 50; 04 342 53 22)

Fax (fax): 04 342 50 50 (+32-04 342 50 50) 04 342 50 50 (+32-04 342 50 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Products information Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03804809570
Ondernemingsnummer: 4337371826
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
(Get full report from official database of BE for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Addition kinds of activities for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
50499904. Apparatuur en accessoires voor metalen locaties | Metal locating equipment and accessories
58120401. Automat (eetplekken) | Automat (eating places)
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
82110307. Openbare beroeps- / technische school | Public vocational/technical school

Werken bij Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

 • Chauffeur CE (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

 • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

 • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Studentenjob

  Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Graafkraanmachinist (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

 • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

 • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Vaste Job

  Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

Zoek naar antwoorden van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl in sociale netwerken
Look for responds of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Laat een reactie achter voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Leave a respond for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl op de google maps. Adres en contacten Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Location of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl on the google maps. Address and contacts of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: DANIEL BOURGEOIS EN ZOON | AUX BEAUX COMPAGNONS | Mercier | Cowboy Ranch | MAISON ENSAR

Other related companies as Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: DANIEL BOURGEOIS EN ZOON | AUX BEAUX COMPAGNONS | Mercier | Cowboy Ranch | MAISON ENSAR

Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03804809570. Het bedrijf Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl bevindt zich op het adres: Rue de Robermont 14; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, openstaande posities, locatie van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl op de kaart.

Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, company assigned to the tax number BE03804809570. The company Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is located at the address: Rue de Robermont 14; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is not available. You also can look at reviews of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, open positions, location of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, employees, financial statistics.