Saintenoy

Contactgegevens Saintenoy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saintenoy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saintenoy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Emile Bockstael 34; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 425 66 88 (+32-02 425 66 88) 02 425 66 88 (+32-02 425 66 88)

Fax (fax): 02 424 16 64 (+32-02 424 16 64) 02 424 16 64 (+32-02 424 16 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saintenoy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saintenoy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saintenoy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saintenoy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saintenoy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saintenoy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saintenoy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saintenoy
Products information Saintenoy

BTW identificatienummer (tax): BE05553833007
Ondernemingsnummer: 3238739013
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Saintenoy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saintenoy
(Get full report from official database of BE for Saintenoy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saintenoy
Addition kinds of activities for Saintenoy

025499. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
822102. Professionele scholen | Professional schools
32810103. Kerkmeubilair, gesneden steen | Church furniture, cut stone
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
86519901. Politiek actiecomité | Political action committee

Werken bij Saintenoy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saintenoy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saintenoy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saintenoy. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC Operator (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

 • Productiemedewerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

 • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

 • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

 • CAD Specialist (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

 • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

 • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van Saintenoy in sociale netwerken
Look for responds of Saintenoy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saintenoy. Laat een reactie achter voor Saintenoy. Saintenoy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saintenoy. Leave a respond for Saintenoy. Saintenoy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saintenoy op de google maps. Adres en contacten Saintenoy
Location of Saintenoy on the google maps. Address and contacts of Saintenoy

Andere gerelateerde bedrijven als come Saintenoy Saintenoy: COIFFURE JEAN-PAUL | Jorissen G | ECOLE PRIM. COMMUNALE | Michiels Stefan Burg BVBA | PAUL VERVAEKE

Other related companies as Saintenoy: COIFFURE JEAN-PAUL | Jorissen G | ECOLE PRIM. COMMUNALE | Michiels Stefan Burg BVBA | PAUL VERVAEKE

Saintenoy is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Saintenoy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05553833007. Het bedrijf Saintenoy bevindt zich op het adres: Boulevard Emile Bockstael 34; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Saintenoy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saintenoy is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saintenoy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saintenoy, openstaande posities, locatie van Saintenoy op de kaart.

Saintenoy is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Saintenoy, company assigned to the tax number BE05553833007. The company Saintenoy is located at the address: Boulevard Emile Bockstael 34; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Saintenoy were not found.
The main activity of Saintenoy is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Saintenoy is not available. You also can look at reviews of Saintenoy, open positions, location of Saintenoy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saintenoy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saintenoy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saintenoy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saintenoy, employees, financial statistics.