Safe Move

Contactgegevens Safe Move: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Safe Move: address, phone, fax, email, website, opening hours

Safe Move

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sterrenlaan 119; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 440 69 21; 0475 61 60 94 (+32-03 440 69 21; 0475 61 60 94) 03 440 69 21; 0475 61 60 94 (+32-03 440 69 21; 0475 61 60 94)

Fax (fax): 03 449 99 67 (+32-03 449 99 67) 03 449 99 67 (+32-03 449 99 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Safe Move: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Safe Move"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Safe Move"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Safe Move, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Safe Move. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Safe Move, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Safe Move. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Safe Move
Products information Safe Move

BTW identificatienummer (tax): BE09943969726
Ondernemingsnummer: 2267547607
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Safe Move zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Safe Move
(Get full report from official database of BE for Safe Move)

Aanvulling soorten activiteiten voor Safe Move
Addition kinds of activities for Safe Move

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
271100. Kranten | Newspapers
805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services

Werken bij Safe Move: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Safe Move: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Safe Move. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Safe Move. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

 • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

 • Loodgieter (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

 • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

 • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

 • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

 • Chauffeur CE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

 • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

 • Kapper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANVERS TELECOM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

 • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Safe Move in sociale netwerken
Look for responds of Safe Move in social networks

Lees alle opmerkingen voor Safe Move. Laat een reactie achter voor Safe Move. Safe Move bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Safe Move. Leave a respond for Safe Move. Safe Move on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Safe Move op de google maps. Adres en contacten Safe Move
Location of Safe Move on the google maps. Address and contacts of Safe Move

Andere gerelateerde bedrijven als come Safe Move Safe Move: CITIBANK | JACQUES FRAIPONT | JOOST ROBBERECHTS | Laur Création | ADIF

Other related companies as Safe Move: CITIBANK | JACQUES FRAIPONT | JOOST ROBBERECHTS | Laur Création | ADIF

Safe Move is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Safe Move, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09943969726. Het bedrijf Safe Move bevindt zich op het adres: Sterrenlaan 119; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Safe Move zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Safe Move is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Safe Move is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Safe Move, openstaande posities, locatie van Safe Move op de kaart.

Safe Move is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Safe Move, company assigned to the tax number BE09943969726. The company Safe Move is located at the address: Sterrenlaan 119; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Safe Move were not found.
The main activity of Safe Move is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Safe Move is not available. You also can look at reviews of Safe Move, open positions, location of Safe Move on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Safe Move, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Safe Move, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Safe Move, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Safe Move, employees, financial statistics.