Buys B

Contactgegevens Buys B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buys B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buys B

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Godsschalkstraat 159 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas), België

Telefoon (phone): +32 (67) 289-49-96 +32 (67) 289-49-96

Fax (fax): +32 (84) 992-92-23 +32 (84) 992-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buys B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buys B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buys B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buys B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buys B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buys B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buys B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buys B
Products information Buys B

BTW identificatienummer (tax): BE02664428710
Ondernemingsnummer: 7846405029
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Buys B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buys B
(Get full report from official database of BE for Buys B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buys B
Addition kinds of activities for Buys B

396502. Spelden en naalden | Pins and needles
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
16290106. Baggerbedrijf | Dredging contractor
23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
51491003. Suiker, geraffineerd | Sugar, refined
73710000. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
73899933. Kantoor faciliteiten en secretariële service verhuur | Office facilities and secretarial service rental

Werken bij Buys B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buys B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buys B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buys B. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

 • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

 • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

 • Handlanger bouw (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

 • Onco-Coach 19u (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

 • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Flexijob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Buys B in sociale netwerken
Look for responds of Buys B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buys B. Laat een reactie achter voor Buys B. Buys B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buys B. Leave a respond for Buys B. Buys B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buys B op de google maps. Adres en contacten Buys B
Location of Buys B on the google maps. Address and contacts of Buys B

Andere gerelateerde bedrijven als come Buys B Buys B: Jacques Bollet | Robaux | Della Faille L | Centra | LUC POLLET

Other related companies as Buys B: Jacques Bollet | Robaux | Della Faille L | Centra | LUC POLLET

Buys B is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Buys B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02664428710. Het bedrijf Buys B bevindt zich op het adres: Godsschalkstraat 159 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Buys B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buys B is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buys B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buys B, openstaande posities, locatie van Buys B op de kaart.

Buys B is a company, that was registered 1999 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Buys B, company assigned to the tax number BE02664428710. The company Buys B is located at the address: Godsschalkstraat 159 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Buys B were not found.
The main activity of Buys B is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Buys B is not available. You also can look at reviews of Buys B, open positions, location of Buys B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buys B, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buys B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buys B, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buys B, employees, financial statistics.